I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 8 e 8

Thread: Ndihma me dbseo vBET rishkruar rregullat

Junior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2012
    Postime
    12

Default Ndihma me dbseo vBET rishkruar rregullat

hi aktual ime config nginx si si më poshtë

Ju lutem mund të këshillojë nga Futjet për vBET. ~ (I kuptoj këto janë për t'u testuar dhe janë në thelb pa mbështetje.)

një bit i am posaçërisht i shqetësuar rreth është ajo nuk prek / blog / dosje i cili përmban wordpress.

Code:
    server {
            listen 80;
            #listen [::]:80 default ipv6only=on;

server_name www.mydomain.com mydomain.com;
            root /home/user/domains/mydomain.com/public_html;
            access_log /home/user/domains/mydomain.com/logs/access.log;
            error_log /home/user/domains/mydomain.com/logs/error.log;

index index.php index.html index.htm;
            error_page 404 /404.html;

location / {
                try_files $uri $uri/ /dbseo.php;
            }

location /blog/ {
                    index index.php;
                    rewrite ^/blog/(.*)+$ /blog/index.php?$1; # it finally works

}

location ~ ^((?!dbseo).)*\.php$
            {
                    rewrite ^/(.*)$ /dbseo.php last;
            }

# Pass PHP scripts to PHP-FPM
            location ~ \.php$ {
                try_files $uri =403;
                fastcgi_split_path_info ^(/blog)(/.*)$;
                fastcgi_pass unix:/var/run/php5-fpm-username.sock;
                include fastcgi_params;
                fastcgi_index index.php;
                fastcgi_param SCRIPT_FILENAME  $document_root$fastcgi_script_name;
            }

# Enable browser cache for CSS / JS
            location ~* \.(?:css|js)$ {
                expires 30d;
                add_header Pragma "public";
                add_header Cache-Control "public";
                add_header Vary "Accept-Encoding";
            }

# Enable browser cache for static files
            location ~* \.(?:ico|jpg|jpeg|gif|png|bmp|webp|tiff|svg|svgz|pdf|mp3|flac|ogg|mid|midi|wav|mp4|webm|mkv|og$
                expires 60d;
                add_header Pragma "public";
                add_header Cache-Control "public";
            }

# Deny access to hidden files
            location ~ (^|/)\. {
                deny all;
            }

}

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Ne aktualisht nuk e mbështesin dbseo.
    Ndryshimi në SEO në dbseo nuk është aq e thjeshtë. Përveç duke shtuar rregullat që ju duhet të përdorni vBET përkthejnë frazat nga SEO dhe t'i zëvendësojë. Për këtë qëllim duhet të jetë për të krijuar kontrollues apo grepa të përshtatshme.

Ne rekomandojmë përdorimin url miqësore.

Junior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2012
    Postime
    12

hi

një forum i saj mjaft i madh i vjetër kështu që unë jam do të luftojnë për të ndryshuar në url ndryshme është tani. disa kanë qenë në trafik vend gjeneruese për 5 vjet +

Unë do të urrejtjes për të lirshme ato renditjen duke ndryshuar strukturën url si nuk ka asnjë mënyrë për të 301 mijëra urls.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Faleminderit për mendimin tuaj. Një këtë moment ne nuk kanë në plan për të mbështetur DBSEO.

Junior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2012
    Postime
    12

ok. Unë kam folur për të DBseo supprot dhe ata kanë thënë se do të mund të ofrojnë ndihmë në fund të tyre. në qoftë se i keni pyetje specifike ri se si do të duhet të punojnë a jeni ok për të dhënë mua me këtë informacion?

Unë do të jetë pak e mbërthyer ndryshe.

ose a ka ndonjë version të veçantë ose info RE vbseo që mund të jenë në gjendje të na pikë në drejtimin e duhur duke u përpjekur për të zgjidhur integrimin?

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Ne nuk e mbështesin DBSEO. Ne mbështesim vBSEO dhe miqësore URL dhe nuk kanë në plan aktualisht për të mbështetur DBSEO që nuk mbështesin vB5. Nga kjo perspektivë, dy vB4 dhe produktet DBSEO janë tashmë të vjetëruara. vBSEO u mbështet nga ne, para se mbështetje vB url miqësore dhe kjo mbështetje është zhvendosur nga vB3 në vB4. vBSEO dhe DBSEO nuk mbështesin vB5, i cili tregon se kjo pjesë e tregut të zhduket zëvendësohet nga url amtare miqësore që janë dorëzuar tashmë në çmimin e VB dhe nuk kërkojnë pagesat shtesë. Prandaj, ndër të tjera, ne nuk jemi të interesuar në zhvillimin e mbështetjes për motorët e tjera SEO dhe do të mbetet në aktualisht mbështetet. Nëse keni pasur një vBSEO atëherë ju mund të kthehen në vBSEO. Ne përdorim vBSEO në vB4 dhe nuk ka probleme. Mungesa e mbështetjes vBSEO mund të jetë i mundimshëm, por në qoftë se ju keni konfigurimit verifikuar dhe nuk ka asnjë problem me atë, atëherë të mbështetur nuk është e nevojshme.

Junior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2012
    Postime
    12

ok.

i kanë për të qëndruar me vb4.0 për arsye të tjera.

unë do të përpiqet dhe të gjejë një freelancer për të ndihmuar mua.

vbseo është zhdukur në mënyrë po mungesa e mbështetjes ishte një problem dhe ishte arsyeja që unë u zhvendos në dbseo në vendin e parë. ajo gjithashtu shton një shumë më tepër se vetëm URLs të cilat i bëjnë përdorimin e.

ata kanë ofruar ndihmën e tyre i ishte vetëm pyesin nëse unë mund të kanë kërkuar t'ju pyetjet që mund të dalin në aspektin se si vBET punuar me vbseo në mënyrë që unë mund të përpiqen dhe të marrin çështja fikse.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Integrimi vBSEO me vBET punon duke zëvendësuar vBSEO funksionet në vBET funksione. Shih: a-nuk-upload/readme.html->Integrimi me të tjera mods->vBSEO Integrimit. Funksionet vBET të përkthejnë tekstin dhe të kuptoj atë siç duhet (duke përdorur vBSEO funksionet) dhe ta kthejë atë. Këto funksione janë të përfshira në dosjen: ngarkoni / përfshinë / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php. Kjo fotografi janë të përfshira në goditje: init_startup. Përveç kësaj vBET përcakton disa variablave vBSEO në përputhje me rrethanat.
    Fundit edituar nga Marcin Kalak; 02-05-1513:47.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •