Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 14

Тема: Није могуће деинсталирати вБЕТ без прекидања форуму

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Default Није могуће деинсталирати вБЕТ без прекидања форуму

Здраво момци,
    Imam potrebu da deinstalirajte vbet, JA zoni memorije preko admincp i vbet prošla, međutim ako SAM pokušati da briše datoteke vbet je moj pomoik pokušavam da se moj pomoik nazad na standard datoteka samo pred reinstalling samo ono što mi treba) da ubija moj forum nije bilo tako!!? Ovde je greška I dobiti ako SAM pokušati da ukloni datoteke NAKON uninstalling preko admincp:

Упозорење: захтевају (/ хоме / тхецодец / публиц_хтмл / Форумз / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_редирецт.пхп) [фунцтион.инцлуде]: фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / Форумз / инцлудес / инит.пхп (304): евал () 'д цоде он лине 135

Кобна грешка: захтевају () [фунцтион.инцлуде]: Фаилед опенинг рекуиред '/ хоме / тхецодец / публиц_хтмл / Форумз / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_редирецт.пхп' (инцлуде_патх = ':/ уср / либ / пхп :/ уср / лоцал / либ. / пхп ') ин / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / Форумз / инцлудес / инит.пхп (304): евал ()' д цоде он лине 135

JA SAM uklonio sve vbet pravila iz .htaccess.

Било који идеја како да се излечи ово?

Поздрав,
    Симон

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

To izgleda kao da ne uklanjaju neki plugin vBET ili ne uklanjaju integraciju sa vBET neki plugin. Da li imate vBSEO? Pokušaću da svi na udice/plow Pokazati koji (више информација).

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

JA nemam opciju da isključite sve mnogobrojan plow Pokazati koji se ti, JA je vbseo ali sam pokušao dobivanje rijeiti to!, kada sam pokušati uninstalling vbet SAM dobiti sve vrste pitanja, to je vožnja mi muda!

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Pre uninstalling vBET treba da otkloni svoju integraciju sa vBSEO. Pre uninstalling vBET takođe pokušati da onemoguće sve udice u config.php (више информација).

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

JA ću dati još jedan, VBSEO je zoni memorije tako da ne znam kakva integracija mislite? VBSEO pravila su uklonjeni sa .htaccess. gde još sam treba da se gleda?

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Ako imate uklonjen vbseo onda vam također uklonjen integracije vbseo sa vbet.
    Молимо вас пошаљите ми детаље АМ приступ Админ ЦП и ФТП. Ја ћу проверити шта се дешава тамо

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

АМ је послао

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Pre uninstalling vbet morate da uklone sve svoje integracije. SAM tvoj integracije u modula/recentthreads.php u linija 255 -260. Ako imate neka druga integracije sa vbet onda izbrisati ih.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Хвала за то, ја заборавио о вбацмп, сада ћу покушати и очисти и деинсталирате - ја ћу вас обавестити како то иде!

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Zoni memorije vbet onda je počeo da se uklone vbet datoteka i to:
    Upozorenje: zahtevaju( [put] /uključuje/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [funkcija.zahtevaju]: nisu uspeli da otvori tok: takav fajl ili direktorijum u [ka] /uključuje/inicijalni bit.php(304) : uv- erenju( )'D u skladu 135

Кобна грешка: захтевају () [фунцтион.инцлуде]: Фаилед опенинг рекуиред '/ хоме / тхецодец / публиц_хтмл / Форумз / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_редирецт.пхп' (инцлуде_патх = ':/ уср / либ / пхп :/ уср / лоцал / либ. / пхп ') ин / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / Форумз / инцлудес / инит.пхп (304): евал ()' д цоде он лине 135

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •