Здраво момци,
Imam potrebu da deinstalirajte vbet, JA zoni memorije preko admincp i vbet prošla, međutim ako SAM pokušati da briše datoteke vbet je moj pomoik pokušavam da se moj pomoik nazad na standard datoteka samo pred reinstalling samo ono što mi treba) da ubija moj forum nije bilo tako!!? Ovde je greška I dobiti ako SAM pokušati da ukloni datoteke NAKON uninstalling preko admincp:
Упозорење: захтевају (/ хоме / тхецодец / публиц_хтмл / Форумз / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_редирецт.пхп) [фунцтион.инцлуде]: фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / Форумз / инцлудес / инит.пхп (304): евал () 'д цоде он лине 135
Кобна грешка: захтевају () [фунцтион.инцлуде]: Фаилед опенинг рекуиред '/ хоме / тхецодец / публиц_хтмл / Форумз / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_редирецт.пхп' (инцлуде_патх = ':/ уср / либ / пхп :/ уср / лоцал / либ. / пхп ') ин / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / Форумз / инцлудес / инит.пхп (304): евал ()' д цоде он лине 135
JA SAM uklonio sve vbet pravila iz .htaccess.
Било који идеја како да се излечи ово?
Поздрав,
Симон