Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 2 од 2

Тема: Безбедносно питање са админцп везе

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Default Безбедносно питање са админцп везе

Имам хтаццесс заштите на мом админцп директоријум.. Међутим, када је приступити са сад параметар у УРЛ-у (тј. сите.цом / ПЛ / админцп /), онда да је приступ је премошћен! Ово изгледа као прилично озбиљан безбедносни проблем ако је заиста у грешку.

Такође, ако је мој форум је преведен, онда је моја админцп везе укључују језик пареметер из неког разлога-нису пре тога.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Дакле, Додавање заштите и за преведене админцп УРЛ, или још боље - преусмеравање у хтаццесс преведен ацминцп УРЛ нормална.. Ово ће натерати ће админцп на нормалан начин и вашу безбедност ће радити. Ово је специфично решење за ваш форум - молимо Вас да усвоји да стварно подешавања Ако вам је потребна помоћ за ово - молимо покажи ми своју стварну хтаццесс фајл..

Ако не желите да се УРЛ адреса за праћење ради админцп само користите 'Игнориши УРЛ' опцију. Лично мислим да није потребно уопште - кад одете у админцп га не раде са преведене странице, а чак и ако, онда ручно да промените УРЛ адресу. У сваком случају 'Игнориши УРЛ адресе "ће наставити да све линкове желите од превода праћење.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •