Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Форум Линкови проблема поново

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Default Форум Линкови проблема поново

Пошто надоградњу на 3.3.0, ову грешку је поново дешава: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...фаилуре-2.хтмл

Поправити смо дошли до раније не ради више

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Такође се дешава са линковима на нашу галерију фотографија корисника, тако да сам привремено сте омогућили 'Замени' Форум Линкови "са директним везама са циљним УРЛ-ова? 'Опцију у вБуллетин привремено (ово разбија мој хит цоунтер).
    Последњи изменио moman; 22-01-10 U 04:43.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Сте направили упутство за промене у датотеци и током ажурирања заменили га враћа на дефаулт. Зато је престао да ради.

Извините, али све док то неће бити званично подржан ћете морати да га задржи ручно. Дакле, само молимо Вас да се поново мења и ти ће поново радити.

Ја ћу отићи да видим ближе линк који Вам око указују и ја ћу проверити могућност подршке то у следећем издању Ја ћу се дати одговор.

ЕДИТ:
    Видео сам то - покушајте користити опцију 'игноре УРЛ адресе "у вБЕТ главне опције - то би требало да реши проблем и сачувате изабрани УРЛ адресе не прати превод.
    Последњи изменио vBET; 22-01-10 U 19:18.

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Хвала-ја ћу користити опцију. Ја редид упутство за промене и није било ефикасно, тако да ћу држати игнорисати опција УРЛ адреса.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •