Пошто надоградњу на 3.3.0, ову грешку је поново дешава: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...фаилуре-2.хтмл
Поправити смо дошли до раније не ради више
Пошто надоградњу на 3.3.0, ову грешку је поново дешава: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...фаилуре-2.хтмл
Поправити смо дошли до раније не ради више
Такође се дешава са линковима на нашу галерију фотографија корисника, тако да сам привремено сте омогућили 'Замени' Форум Линкови "са директним везама са циљним УРЛ-ова? 'Опцију у вБуллетин привремено (ово разбија мој хит цоунтер).
Последњи изменио moman; 22-01-10 U 04:43.
Сте направили упутство за промене у датотеци и током ажурирања заменили га враћа на дефаулт. Зато је престао да ради.
Извините, али све док то неће бити званично подржан ћете морати да га задржи ручно. Дакле, само молимо Вас да се поново мења и ти ће поново радити.
Ја ћу отићи да видим ближе линк који Вам око указују и ја ћу проверити могућност подршке то у следећем издању Ја ћу се дати одговор.
ЕДИТ:
Видео сам то - покушајте користити опцију 'игноре УРЛ адресе "у вБЕТ главне опције - то би требало да реши проблем и сачувате изабрани УРЛ адресе не прати превод.
Последњи изменио vBET; 22-01-10 U 19:18.
Хвала-ја ћу користити опцију. Ја редид упутство за промене и није било ефикасно, тако да ћу држати игнорисати опција УРЛ адреса.