Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 19

Тема: Ништа се не ради.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Question Ништа се не ради.

Момци стварно треба мало помоћи. Ја сада имам Гоогле ВС2 плаћа АПИ кључ, опет, после 1 минут као ниједан преводилац услуге су на располагању. Покретање гоогле тест ми даје ово:

Полазећи превод тест за Гоогле АПИ в2
    Резултат тестирања: {"грешка": {"грешке": [{"домаин": "усагеЛимитс", "разлог": "даилиЛимитЕкцеедед", "порука": "Дневни лимит Екцеедед"}], "цоде": 403, " Порука ":" Дневни лимит Екцеедед "}}
    Тест грешка:
    Веза време (мс): 118,327148438

Drugim rečima, čak i sa plaćeni Google API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA vbet ne čini ništa za mene više. Kako mogu da dobijem ovo da radi?

Хвала.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Бик шта ограничава сте поставили у хттпс://цоде.гоогле.цом/апис/цонсоле/?пли=1 # пројекта: ИОУРПРОЈЕЦТНУМБЕР: квота?

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Quote Оригиналли постед би Simon Lloyd View Post
    Бик шта ограничава сте поставили у хттпс://цоде.гоогле.цом/апис/цонсоле/?пли=1 # пројекта: ИОУРПРОЈЕЦТНУМБЕР: квота?
    Нисам сигуран, ја ћу морати да проверим, шта ти предлажеш да ставим тамо? Хвала за помоћ!

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Па је подешен на 2 000 000 ликова дневно, сада је повећана на 4 000 000 дан. Ово је сада моја гоогле тест:

Полазећи превод тест за Гоогле АПИ в2
    Резултат тестирања: {"дата": {"преводи": [{"транслатедТект": "Здраво", "детецтедСоурцеЛангуаге": "пл"}]}}
    Тест грешка:
    Веза време (мс): 75,1730957031

Još o vbet u control panel Google dostupnost samo ostaje na br.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Да ли сте покушали ручно покретање црон (планирани задатак) да ажурира то?, У мом искуству ја користим око 1М знакова у један сат!

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Quote Оригиналли постед би Simon Lloyd View Post
    Да ли сте покушали ручно покретање црон (планирани задатак) да ажурира то?, У мом искуству ја користим око 1М знакова у један сат!
    Извини брате, ти си ме изгубио, који црон за шта?

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

у Админцп> планирани задаци Тхереса црон посао (планирани задатак) да тестирамо провајдере, ваш тест који сте дали показао да Гоогле није био доступан након уппинг границу, али није одмах одражава на админцп јер ЦРОН посао није имала покрените га ажурирати

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Хи
    Koliko ja vidim nema greške. vbet automatski proverava dostupnost vaše svakih 10 minuta. Ako želite možete da pokrenete to ručno od strane
    Admincp - > trebalo bi zadataka - > ?vb preduzeće prevodilac (dostupnost usluga) - > drugi sada

Али, када сте проверили границе могу бити већ постигнут. Гоогле АПИ в2 тест не показује никакве грешке.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Да, схватио сам, али зашто то показује да Гоогле није доступна ако заиста постоји?

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Ово је стварно узимајући фрустриран. Чак и када ограничење није постигнут, Гоогле доступност наставља дешава и искључивање. И с времена на време није преводио. Могу ли добити овде мало подршке!

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •