Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 2 FirstПрви 12
Резултати 11 на 14 од 14

Тема: Тема садржаја није преведен

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Хи
    Ја спроводи те куицкфикес за вас - витхоур Упдатинг вБЕТ.
    Ако не ажурирате вБЕТ ћете морати да мењате код поново, бецоусе не официали подржава старију верзију вБуллетин

Проверио сам и не дођете до своје границе иу Мицрософт и Апертиум, као што је речено овде
    Достигли сте ограничење тако да текст није преведен, али када преведени текст као Наслов теме ће се појавити.

Напомињемо да користите само количином слободне преводе АПИ увек можете користити оне плаћене: Гоогле АПИ-превод В2, и плаћено претплата за Мицрософт Азуре Трабнслатион стране (ако ажурирате вашу ПХП)

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Zdravo, možete li dodati dodatne modifikacije korake da je već postavljeno jedno od vBET ovde: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...тин-3-6-а.хтмл , Водич није ажуриран. Сам платио додатну таксу да би ово компатибилан, када ажурирање изађе ја ћу мод сам без смета никоме.

Да бисте користили Гоогле В2 морам да ажурирам своје ПХП? Мислио сам да је само за Мицрософт!?

ОШ. Једном преведена не треба преведене речи остају у кешу?

Хвала!
    Последњи изменио mario06; 14-01-12 U 06:46.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

То је ажуриран:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост3666

Да бисте користили Гоогле В2 морам да ажурирам своје ПХП? Мислио сам да је само за Мицрософт!?
    Управо сада сам реимплементинг функцију, да неће користити јсон_транслате тако да можете да га користите без ажурирања ПХП

ОШ. Једном преведена не треба преведене речи остају у кешу?
    вБЕТ је кеширање читаве фразе. Али да једном преведен текст остане у кешу.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Овде се куицк фик за питања:
    ИСПРАВКА

Сада ћете моћи да користите Мицрософт Азуре Превод би чак и са старијом верзијом пхп

Страна 2 од 2 FirstПрви 12

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •