Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12
Výsledky 11 na 14 z 14

Závit: Obsah podprocesu není přeložen

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Ahoj
    Je prováděn vás - withour aktualizace vBET ty quickfixes.
    Aktualizujete-li vaše vBET, budete muset upravit kód znovu, becouse to není oficialy podporuje starší verzi vBulletin

Zkontroloval jsem a dostanete své hranice v Microsoft a Apertium, jak se říká zde
    Dostali jste své meze text není zpracováváno, ale jakmile přeložený text jako podproces titul objeví.

Prosím Poznámka používáte pouze volné překlady rozhraní API můžete vždy použít zaplatil ty: Google API překlad v2 a zaplacené předplatné Microsoft Trabnslation ve světle azurová (Pokud aktualizujete vaše PHP)

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

Ahoj, Můžete přidat další úpravy kroky již vyslán jeden vBET zde: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html , Průvodce nebyl aktualizován. Zaplatil jsem nějaký další poplatek, aby to za slučitelné, když vyjde aktualizaci I'll mod to sám, aniž to někomu.

Používat Google V2 je nutné aktualizovat své PHP? Myslel jsem, že to byl pouze pro Microsoft?

PS: jednou přeložen si neměli přeložených slov zůstávají v mezipaměti?

Děkujeme!
    Naposledy upravil mario06; 14-01-12 na 06:46.

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Je aktualizován:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post3666

Používat Google V2 je nutné aktualizovat své PHP? Myslel jsem, že to byl pouze pro Microsoft?
    Právě teď jsem reimplementing funkce, která nebude používat json_translate Můžete tedy použít ji bez aktualizace vašeho PHP

PS: jednou přeložen si neměli přeložených slov zůstávají v mezipaměti?
    vBET je mezipaměť celé věty. Ale ano, jakmile přeložený text zůstane v mezipaměti.

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Tady je quicx oprava pro váš problém:
    OPRAVIT

Nyní budete moci využívat Microsoft překlad Azure i s starší verzi php

Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat