Схватио сам странице нису преведени и идем се Гоогле АПИ-ја и додао онда то још увек не превођења. Да ли постоји нешто што сам пропустио?
Схватио сам странице нису преведени и идем се Гоогле АПИ-ја и додао онда то још увек не превођења. Да ли постоји нешто што сам пропустио?
Хи
Може оццуре бецоусе неколико разлога, али прво ми реците тачно које АПИ користите (Гоогле АПИ-в1 / в2 Гоогле АПИ / Мицрософт АПИ-ја) и коју верзију вБЕТ сте тренутно користите
Ја директно добити од овог линка Пријавите се за АПИ кључ - Гоогле - Гоогле Цоде утоваривача Не знам ако је 1 или 2, такође ја користим 3.4.1. али моја дозвола је недавно истекао. Да ли је то разлог?
Ваш истекла лиценца је дефинитивно није Рисон. Ваш превод престати да ради бецоусе користите Гоогле транслатион АПИ в1 који је требало да буде затворен је 1. децембра, дакле нова врло стрицтс границе су постављене. Покрените овај тест (Олни за Гоогле Транслатион АПИ в1) и пост овде резултате.
Ali kao što rekoh, uskoro će biti zatvoren molimo vas da razmotrite nadogradnju na najnoviju verziju koja podržava i besplatnu Мицрософт Превод АПИ и плаћа Гоогле Транслатион АПИ В2, А ми смо једни они раде да додају нове АПИ (сада смо тестира један од његових)
је рекао Полазећи превод тест за Гоогле АПИ в1
Резултат теста: {"респонсеДата": нулл, "респонсеДетаилс": "Осумњичени Услови коришћења злоупотребе Молимо Вас да посетите хттп://цоде.гоогле.цом/апис/еррорс.", "РеспонсеСтатус": 403}
Тест грешка:
Веза Тиме (мс): 568,113769531
То значи да су блокирани од стране Гоогле-а, можете да пишете гоогле као што је рекао у урл сам ти дао и коришћење ових савети али морате да запамтите да је Гоогле Транслатион АПИ в1 (бесплатно) ће бити затворен у 1. децембру, тако да нема превод ће бити користећи овај посебан АПИ.
Ali, molim vas zapamtite kao što rekoh u prethodnom položaju, vBET podržava i Мицрософт Превод АПИ, Гоогле АПИ В2 а сада смо тестирање Апертиум Превод Апи и имплемантинг платио Мицрософт АПИ
Последњи изменио r.dziadusz; 07-11-11 U 10:21.