Да се ради преводиоца за неко време, ја сам тек недавно обновила своју дозволу. Руннинг вб3.8.3.

Овог поподнева, мој сајт је почео да умре сваких неколико минута. Питање је било моје пхп процеси, ПХП-ФПМ, су умирали, а не враћа. Након провере пхп-ФПМ лог фајл сам нашао да је сваки процес раскида са грешком. Онемогућени ВБЕТ сам и систем је почео трчати веома добро и остао на овај начин. Затим сам схватио да треба да обришете све кеш, што сам учинио, поново омогућена вбет и исти резултат. Систем тек почела умире. У овом тренутку сам схватио да могу да те надоградњу, па сам скинуо најновију верзију вечерас и врши надоградњу.

Проверио сам конфигурацију и морао је да рецхоосе језике сам преводио. Од 6 језика сам нормално преведе, само једна застава појавила иако су сви 6 изабрани су у цонфиг. Моји пхп-ФПМ процеси такође почео умире поново.

Ништа се није променило у мом крају да проузрокује ово данас, само одлучио да престане да ради.

Било која мисли или сугестије? Како је сада, ја не могу да га омогућите без убијања мој сајт.