Се работи на преведувачот за некое време, јас само неодамна обновената мојата лиценца. Вклучување vb3.8.3.

Ова попладне, мојот сајт почнаа да умираат на секои неколку минути. Прашањето ми беше PHP процеси, php-FPM, се умира и не се враќаат. По проверка на PHP-FPM log датотеката сфатив дека тоа беше укинување секој процес со грешка. Јас исклучени vBET и системот почна да трча многу добро и остана на овој начин. Следна јас јавуваа јас треба да го исчистите сите кеш, кој што го направив, ре-от vBET и истиот резултат. Системот само што почнав да умираат. Во овој момент јас јавуваа јас, како може да се надополни, па јас ја преземале најновата верзија вечерва и врши надградба.

Јас проверив конфигурација и мораше да rechoose на јазиците сум бил преведување. Од 6 јазици јас нормално се преведе, само едно знаме се појави иако сите 6 беа избрани во конфиг. Мој PHP-FPM процеси, исто така, почнаа умира повторно.

Ништо не се промени на мојот крај да предизвика овој денес, тоа само одлучи да престане да работи.

Секој мисли или предлози? Како што е сега, не можам да се овозможи тоа, без убивање мојот сајт.