Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 4 123 ... ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 33

Тема: Вбуллетинг 4.7 + 3.6 вБСЕО

Default Вбуллетинг 4.7 + 3.6 вБСЕО

Изгледа да овде Тхереса велики предах, а промене затражио паузу УРЛ адресе сачували у Гоогле-у, у сваком случају ово око

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Какав паузе УРЛ адреса, молим вас, покажите ми један од њих?
    Ја ћу покушати да репродукује овај проблем у нашем тест форуму.

Променио сам се ВБСЕО_УРИ, не ради, итд

ако је у основи покушава да промени или нешто да додате на крају УРЛ-она престане да ради

Ја не могу користити буквално суштини овај плугин: П

Његова одлична идеја, и ИД воле да то ради, али друга ми омогући да цео сајт иде до 500с (интерних грешака)

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Ok su vam niz opcija ispravno, takođe su vam slanje iz Уплоад-једном фасцикла
    вбет-транслатион-опције

његов фолдер под ввв роот са форума

именик под форуму корен

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи.

- Проверите да ли сте направили исправне инсталације.
    - Такође, уверите се да сте направили Бенцхмарк интеграција тачно.
    - Такође, проверите да ли ваш хтаццесс промене тачна (ако нисте сигурни молимо вас да нам пошаљете цео хтаццесс фајл и ми ћемо га проверити.)..
    - Radek vam pitanje na koje nije odgovor - da li ste slanje fajlova sa Uplad-jednom Direktorijum?

Наћи ћете цео опис у РЕАДМЕ.хтмл од вБЕТ пакета.

Takoрe Radek жe instalirati sutra vBulletin 4.1.7 prvo na naљ test forumu i da li жe sve raditi onda na pravom forumu. Ukoliko nađemo bilo kakve probleme sa vBulletinom 4.1.7 obavestićemo vas i odmah ćemo raditi na tome. U ovom trenutku izgleda kao da nešto nije u redu u instalaciji, konfiguraciji ili vbseo integraciji. Pomoći ćemo ti da uspeš Prvo uverite se da instalacija i integracija bila je korektna.

Ako ste sigurni da imate sve ispravno, onda molim vas da PM pristupite detaljima admin CP, FTP i vbseo CP meni ili r.diaduszu (Radek će biti ranije sutra) ili štandu. Proverićemo šta se dešava
    Последњи изменио vBET; 11-10-11 U 01:19.

Им мање задовољни Вхатс потребних за овај мод јер ја користим следи:

1). Сва Драгон Бите Тецх Плугинс, све инсталиране и све ради
    2). ВикиВаулт
    3). Бенцхмарк

Ја такође захтевају специфичне поново пише, јер ја користим Акамаи као мој ЦДН

Ја искрено не желим да мењате све више, ја не желим да моји цацхед везе у гоогле да се мења, ја не желим да имам поново напише сви моји модс да их раде овде човек.

Можемо само бавимо се повраћај и да се уради?

Урадио сам одговор, фасцикла садржи податке под форуму путу, заправо, одговорио сам да два пута

Страна 1 од 4 123 ... ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •