Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 14

Тема: Кружни проверу и пребацивање АПИ да би проток превода

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Default Кружни проверу и пребацивање АПИ да би проток превода

Имам рок карактер за Гоогле је до 100.000 пердаи тако са мојим подешавањима "Увек користите Гоогле", "Употреба Гоогле АПИ-ја В2", "Користите Гоогле откривање" Када сам до те границе и не добију резултате плаћене Гоогле би било могуће бесплатно АПИ тада почети да производи резултате?

Тако на пример, ја користим свој Гоогле подешену границу и Гоогле не даје резултат за мене (вероватно враћа грешку код попут оних у Гоогле тест кода) када резултат није враћен, било би добро да вБЕТ аутоматски признала грешке код и потом послати захтев на другу АПИ као Мицрософт (или било који други који подржава вБЕТ касније) овај начин смо сигурни да добијете неки резултат - то би за мене било веома драгоцена с обзиром да постоје границе ни са плаћеним верзијама, то би омогућило да прошири своје преводе границе.

нпр
    Гоогле је 100.000 Цхарцтерс дневно> Половни до> вБЕТ померају на следећи на листи АПИ> Мицрософт 400к по сату или 4м када је ограничење постигнутог вБЕТ проверите следећу АПИ и претходни да видите да ли је граница скинути или има неки додатак> преместите на следећу или АПИ Назад на Гоогле плаћа када је ограничење достигли поново> провери следећи АПИ .... итд па циркулар проверу након примање грешку код ће наставити даље, тако да прилично константан способност да имају преводе.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Разумем ваш опис и ваш поен. Сада морамо да сазнамо како је требало да технички рад.

Једно питање ја видим овде је како ћемо препознати да смо већ граница на располагању после оних у којима достигао раније.

Ми једноставно не може сваки пут питати жељени добављача, а затим идите на следећу. Ове обавезе биће потребно перформансе - јер за сваки захтев на страну која захтева превод, ми ћемо маде неуспелог бирања на жељени провајдера, па онда следећи (тако да може да буде неколико неуспешних позиви када вБЕТ ће подржати више АПИ).

Друго решење би било да би сачувао информације које преферира провајдер није доступна и ићи директно на следећу. Ово ће бити много брже, јер провера локалне променљиве је много брже него чекају одговор од спољних сервера. Овај пут имамо друго питање - не знамо када преферира провајдер је на располагању. Можемо, наравно, направио неке планирани задатак који би питати за једноставне (кратко) превод на пример, једном на сат / дан да га провере. Дакле, у ову стратегију морамо да одлучимо колико често по дефаулту такав задатак требало да раде. Наравно да би то проверити само када неки провајдер ће бити означен као није доступан.
    Такође ако ми знак услуга као недоступан - шта да радите када знамо да су сви провајдери нису доступни - додајте неке информације за крајњег корисника или само превод онога што је у кешу, а остатак као изворно, без икаквих додатних информација о привременом недостатку превода провајдера .

Без обзира на који начин ће бити урађено, Гоогле ће се третирати као један АПИ-ја (в1 или в2 у зависности од конфигурације) - нема смисла да га поделите, зато што Гоогле В1 ће бити затворена ускоро.

Друга ствар је да се омогући да се посебно конфигурише оператери ред за сваки језик пара. У овом тренутку вБЕТ већ омогућава да подесите провајдер превођења за сваки језик пару. Мислим да можемо да се промени из једне вредности у вредности раздвојене зарезима (ЦСВ). На овај начин ћемо знати за сваки језик странку која даваоци подрже овај превод и шта су преференције реда (само да би на ЦСВ листи).

НАПОМЕНА: То ће свакако имати неке утиче на перформансе. Уместо стварања једног објекта за превођење ћемо морати да створи низ таквих објеката и додатно паковање објекат (да би се транспарентно за остале делове кода и мање грешака, склона). Наравно, нећемо створити објекте за пружаоце знамо нису доступне у овом тренутку.
    Решење за то би било за реконфигурацију за боље перформансе и уклоните провајдер ред - баш као што је сада - један провајдер по језику пара.
    Ово не би требало да буде скупо за перформансе, али још увек неке додатне логике и меморије потрошње.

Молим вас реците које решење је пожељна.
    Последњи изменио vBET; 04-10-11 U 18:24. Разлог: словослагач

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

И још један потенцијални решење. Ако ћемо означити цео АПИ није доступна и проверите га планирани задатак је сада доступан, онда не морате да се ред од провајдера. Ми то можемо на овај начин - увек се креира само један преводилац објекат (боља употреба меморије), а један захтев тражимо за превод само једног провајдера (боља ЦПУ). Ако то неће бити на располагању, онда ће бити означени као није доступан, а резултати ће бити празан (лоше поузданости). Али само први, јер следећи пут ћемо користити другог провајдера из реда. А у случају ако се не провајдер је доступан, онда дуда преводилац ће се користити - повратак исте вредности (али га не кеш), како неки делови неће бити преведен, али страница неће имати празан делови као што су сада, када провајдер није доступан.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Само брза најаве - Ми смо већ спроводи ову функцију.

Želimo da ga objavimo brzo (kao BETA) zbog uobičajenih problema, izazvanih ograničenjima koja su postavili dobavljači prevoda. Tražimo i druge API-je koji mogu biti podržani od strane vBET-a

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Само брза најаве - Ми смо већ спроводи ову функцију.

Želimo da ga objavimo brzo (kao BETA) zbog uobičajenih problema, izazvanih ograničenjima koja su postavili dobavljači prevoda. Tražimo i druge API-je koji mogu biti podržani od strane vBET-a
    Послао сам вам један или два (у пост сте обрисали због веза) које сте могли да приступ, ако желите бета волонтер Ја сам ваш човек

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Simon Lloyd View Post
    Послао сам вам један или два (у пост сте обрисали због веза) које сте могли да приступ, ако желите бета волонтер Ја сам ваш човек
    Ваша порука је тихо избрисан јер његов садржај је реклама коју је написао неко други, али имамо приступ на ову поруку и ми смо о томе

Чак смо већ послати е-маил питање у једну од тих превода услуга о плаћању детаљима. Неки од њих су плаћени (чак и када га је описао као слободан она није АПИ нивоу - иста ствар имате са Гоогле можете превести бесплатно претраживач, али не и АПИ-ја), али цене могу бити конкурентни, тако да и даље је добро (више конкуренције боље цене).
    Неке смо истражити су они заиста спољне преводе АПИ-ја, или само локални речника написао сопственим корисника (ово је такође једна ствар на нашој листи обавеза - омогућавају да модификујете и ставите сопствене превода) - Радек је овај део.

Zato radimo na poboljšanju vBET-a i učinili ga što jeftinijim u korišćenju

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Моје мисли су послати превод провери прво да ли радије провајдер је доступан, тако да нам је дао код за проверу да ли Гоогле или МС одговара, тако да у време позива за превођење теста гооглеапи (име моје теста датотеке са вашег теста код ) ако превод је истина употребе приоритетни, ако је превод фласе или код није 200 онда покушајте следеће провајдера у листи, а обављају своју тестирање АПИ пре употребе.

Могли сте ЛистБок, где корисник може да списак сваки провајдер по линији по редоследу пожељности (на тај начин када додате подршку за друге АПИ корисник може једноставно да их додате у листу), тако да моја листа би могла да изгледа овако:
    Мицрософт
    МиТранслатор
    Гоогле
    ИоурТранслатор
    АнОтхерТранслатор

Под претпоставком да Дафт имена ушла су прави услуга, на позив за превод МС тестирање кода треба да покрене, ако је одговор 200 користите МС ако не води МиТранслатор тестирање кода, проверите да одговор за 200 ако јесте га користи, ако не води Гоогле-теста код **** ****** итд

Овако никада нечете морати да складиште информације о провајдерима (иначе сте могли оквире за текст, где корисници могу унети своје ограничења за сваког провајдера, али мислим да ове информације вулд бити бескористан, јер може да га промени и то би значило више проверу леђа и проверу напред пре него што превод) које никад не би да бринете да ли границе су биле на располагању опет тако да нема потребе за црон посао да ради а да их провери, оптерећење на серверу за то један мали превод проверити (код коју сте навели у ФАК) ће бити ништа.

Надамо се да сам објаснио да је у реду тако да се моја идеја, мислим да све може да се само та мала провери и без чување ништа.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ми смо у последњој фази тесинг нових функционалности. Вец мозес да видис променила опис: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост8914 (Види последњи НАПОМЕНА)

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Захваљујући Мајкл, направио сам брзо поште на ФАК који без сумње ћете морати да уклоните, јер то није право место за то уколико желите да тестирате на АА живе одбор који позива многи преводе ми ПМ и ја ћу вам приступ админцп и форум корен, и ја ћу ставити Гоогле превод граница коју сам поставио горе и доле под вашом командом, тако да можете теста

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду, тако. Провајдери перчин се спроводи и то ће бити укључена у издањима 3.5.1 и 4.4.3. вБЕТ 3.5.1 ће бити пуштен данас. вБЕТ4.4.3 је још у пробној фази. Боотх издања ће бити БЕТА тако да свако може да га тестирамо у већим форумима који тест један. Имајте на уму да смо већ тестира 3.5.1 на једном од наших реалних форумима. Ипак, због значајних промена је у БЕТА фази први.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •