Имам рок карактер за Гоогле је до 100.000 пердаи тако са мојим подешавањима "Увек користите Гоогле", "Употреба Гоогле АПИ-ја В2", "Користите Гоогле откривање" Када сам до те границе и не добију резултате плаћене Гоогле би било могуће бесплатно АПИ тада почети да производи резултате?
Тако на пример, ја користим свој Гоогле подешену границу и Гоогле не даје резултат за мене (вероватно враћа грешку код попут оних у Гоогле тест кода) када резултат није враћен, било би добро да вБЕТ аутоматски признала грешке код и потом послати захтев на другу АПИ као Мицрософт (или било који други који подржава вБЕТ касније) овај начин смо сигурни да добијете неки резултат - то би за мене било веома драгоцена с обзиром да постоје границе ни са плаћеним верзијама, то би омогућило да прошири своје преводе границе.
нпр
Гоогле је 100.000 Цхарцтерс дневно> Половни до> вБЕТ померају на следећи на листи АПИ> Мицрософт 400к по сату или 4м када је ограничење постигнутог вБЕТ проверите следећу АПИ и претходни да видите да ли је граница скинути или има неки додатак> преместите на следећу или АПИ Назад на Гоогле плаћа када је ограничење достигли поново> провери следећи АПИ .... итд па циркулар проверу након примање грешку код ће наставити даље, тако да прилично константан способност да имају преводе.