Imam običajne omejitve za google nastavljena na 100.000 perday tako z moje nastavitve "Vedno uporabljajte Google", "Uporabi Google API V2", "Uporabi Google Detection", ko sem dosegel, da je meja in ni več dobili rezultate od plačanih Google bi bilo mogoče brezplačno API potem začnejo s proizvodnjo rezultate?
Tako na primer uporabljam Google prednastavljene meje in Google več ne vrne rezultat za mene (verjetno vrača kodo napake, kot so tiste v kodi preizkus Google), ko je rezultat ne vrne bi bilo dobro, če vBET avtomatično priznan kode okvar in potem pošlje zahtevo drugemu API, kot so Microsoft (ali katere koli druge, ki podpira vBET kasneje), na ta način smo prepričani, kako priti nekaj rezultata - zame bi bilo to zelo zelo dragoceno, ker obstajajo meje, tudi s plačano različice, bi vam omogočajo, da razširite prevode meje.
npr
Google je 100.000 Charcters na dan> porabil> vBET premakniti na naslednji API na seznamu> Microsoft 400K na uro ali 4M, ko meja dosežena vBET pregled naslednjih API in prejšnjih da vidim, če je omejitev odpravi ali ima nekatere vrednosti> niti premakniti na naslednji ali API nazaj na Google izplača, ko meje ponovno dosegel> preveri naslednji API .... itd in tako krožni preverjanje po prejemu kodo napake bi bil, da na tako precej stalna sposobnost, da so prevodi.