Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Додатна објашњења за сталну употребу вбентерприсетранслатор_сео.пхп

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Default Додатна објашњења за сталну употребу вбентерприсетранслатор_сео.пхп

Ја покренули ово питање у другом нит рудника и тражено је да почне нову тему, па ево га
    Quote Оригиналли постед би Simon Lloyd
    Имам још питања, вбентерприсетранслатот.пхп користи све своје ЦПУ време, проверите у наставку:
    Пид ************ Власник Приоритет процесора% Меморија% команде
    12493 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 104 - 0,5 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
    12496 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 72.0 - 0.5 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
    12495 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 67.0 - 0.5 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
    12492 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 42.0 - 0.6 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
    12490 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 23.5 - 0.6 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
    12484 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 11,7 - 0,6 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
    20732 (траце) (Килл) МиСКЛ 0 - 1.8 - 6.2 / уср / сбин / МиСКЛ сервер - базног директорија = / - датадир = / вар / либ / мискл - усер = мискл - пид-филе = / вар / либ / мискл / сервер.тхецодецаге.цом.пид - прескочите-спољни-закључавање -

Имам 4 ЦПУ и то је убиство мој сајт сада када цант гет преводе!, Имам онемогућио пола превода и даље имају проблем!

Мозе ли неко да помогне?
    Мицхаелс одговор:
    Quote Оригиналли постед би vbet
    Molimo vas da koristite jedan konac po jednom pitanju. Za novog koriste druge konac. Ubrzo - to nije_vbenterprisetranslator seo.php koji traje čitav vaš resursa - to je čitav vaš forum, jer svaki forum zahtev odlazi izvršio sam povlačenje putem_vbenterprisetranslator seo.php koja postavlja samo nekoliko varijable za vbseo.php i obuhvata stvarno tražili resursa. Koji Vi ceo vaš forum za ovaj fajl od strane vašeg .htaccess datoteke. Tako da nema problema sa ovaj fajl na svim - to je vaš ceo forum potrošnju. Ako više opis u ovoj oblasti je potrebno - molim Vas, otvorite novi konac za to ili pronaći već postojećih. Jedno pitanje po jedan konac
    Možete li objasniti dalje jer ako ja koji onemogućavaju vbet onda da snimak je još uvek u upotrebi, ako sam promijeniti ime fajla na forumu ne može se ostvariti.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Као што можете видети отварање датотеке не постоји логика која може да троши чак и 1% од вашег процесора. Ово је само предња контролер (или чак само филтера) који омогућава да се интегришу вБЕТ линкове промене (код језика) са вБуллетин. У супротном вБСЕО би користили преусмеравања на вБЕТ линкове. Дакле, сав саобраћај на вашем форуму долази фајл. Датотеку само поставља неколико променљивих захтева вБСЕО а затим укључује вбсео.пхп себе.

Dakle, ako bi ste koristiti sa vBulletin vbseo i bez vBET onda ćete videti da sve vaše zahteve ide preko vbseo.php koja je ispred kontroler za vbseo. Kada koristite vBET i onda dodamo samo malo pre nego filtera vbseo.php ispred kontroler, koja je neophodna za integraciju. Tako rezultate koji vidite da nije koliko sredstava potrebno je fajl, ali koliko je sredstava potrebno zahtev koji корито Fajl. I svaki zahtev dolazi kroz to, jer vbseo zahteva da svi zahtevi dolazi kroz vbseo gov.

Наравно овај форум без вБЕТ ће се мање средстава - превод није бесплатно, али би и даље себи сличне резултате само са вбсео.пхп уместо датотеке. Ова архитектура је приморан од стране вБуллетин. вБЕТ не користе датотеке на свим када се користи без вБуллетин.

И када онемогућио вБЕТ датотека се још увек користи, јер сте и даље преусмерава све захтеве вашег форума тамо хтаццесс.. Морате да коментар вБЕТ правила тамо. Али као што сам управо написао то неће променити превише видећете слично, само са вбсео.пхп уместо датотека, јер вБСЕО захтева правила преусмеравање на вбсео.пхп фајл. Ако погледате довољно близу да можете да пронађете вБЕТ правила (јер није преведена страница) су једноставно иста правила као и за вбсео.пхп само да наш филтер за фајл.

И правила у хтаццесс фајл. Су такође разлог зашто овај форум није био доступан када сте променили име датотеке. Још увек је био ту преусмеравање, али место је више не постоје.

Реците да ли имате још питања у овој области

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Хвала за објашњење - то је добио!

Да означите сада решен.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке