Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 2 FirstПрви 12
Резултати 11 на 17 од 17

Тема: Деинсталирај проблем - МиСКЛ Еррор

може да обезбеди поправити тако да можемо деинсталирати? ТХКС

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би tsak76 View Post
    маубе то мора да уради да смо обрисати све средње Корисничке групе које вбет додаје
    Ово је сјајно наговештај. У ствари, овај упит извршава током чишћења додатних корисничке групе. Нисмо у стању да га репродукује, јер ми је тестирање вБЕТ - сте мењали вБЕТ, тако да је ово понашање, чак није буг, само решавање проблема у вези са вашим личним променама у вБЕТ. И то је разлог зашто имате празан () у вашем упиту (нема вБЕТ улоге пронађен је и оних претпоставимо да постоји).

У реду, тако да се избегне ово питање молим вас:
    1. Отвори фајл / Инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_усергроупс.пхп
    2. Пронађи:
    PHP Code:
    function vbet_removeDefaultLanguageGroups() { 
    3. Коментар или уклоните свој целог тела - да све до затварања} пре функције вбет_ремовеГроупФромМемберс (Али без)
    НАПОМЕНА: Ovaj predlog nije testiran i pretpostavlja da ste već uklonili dodatne uloge, tako da nije potrebno čišćenje tokom deinstalacije.

Молим вас, реците то да помогне

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

нажалост вбет је и даље врло нестабилна, то се десило са мојим сајт такође и морао сам да се ВБ надоградњу, како би се то средити. сада видим тачно исту ствар и овде тако да је њен вбет вези

Уплоадед витх ИмагеСхацк.ус
    Ово је ван теме за ову тему. За нове емисије отворити нову тему. Убрзо - највероватније није грешка и да је управо блокирао превод провајдера. Нема више овде - молимо отворио нову тему, ако вам је потребна помоћ у овој области. Како сам разумео то није случај, јер сте током деинсталацију вБЕТ.

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Ово је сјајно наговештај. У ствари, овај упит извршава током чишћења додатних корисничке групе. Нисмо у стању да га репродукује, јер ми је тестирање вБЕТ - сте мењали вБЕТ, тако да је ово понашање, чак није буг, само решавање проблема у вези са вашим личним променама у вБЕТ. И то је разлог зашто имате празан () у вашем упиту (нема вБЕТ улоге пронађен је и оних претпоставимо да постоји).

У реду, тако да се избегне ово питање молим вас:
    1. Отвори фајл / Инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_усергроупс.пхп
    2. Пронађи:
    PHP Code:
    function vbet_removeDefaultLanguageGroups() { 
    3. Коментар или уклоните свој целог тела - да све до затварања} пре функције вбет_ремовеГроупФромМемберс (Али без)
    НАПОМЕНА: Ovaj predlog nije testiran i pretpostavlja da ste već uklonili dodatne uloge, tako da nije potrebno čišćenje tokom deinstalacije.

Молим вас, реците то да помогне
    сам га уклонио, али када покушава да деинсталирате ..

Фатал еррор: Цалл то ундефинед вбет_ремовеДефаултЛангуагеГроупс функција () плугин.пхп (1522): евал () 'д цоде он лине 14
    Последњи изменио tsak76; 05-10-11 U 16:53.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

сам га уклонио, али када покушава да деинсталирате ..

Фатал еррор: Цалл то ундефинед вбет_ремовеДефаултЛангуагеГроупс функција () плугин.пхп (1522): евал () 'д цоде он лине 14
    Нисте Претпостављам да уклони функције - само своје тело (тако да је све после функцију потписа и пре него што затворите}). Сама функција треба да остане. Извини ако нисам јасно.
    Последњи изменио vBET; 06-10-11 U 00:46.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Да ли још увек потребна помоћ овде или имају последњу одговор дозволити да се реши проблем?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Без одговора - претпоставља да је реши. Ако се проблем и даље постоји молим вас само написати овде.

Страна 2 од 2 FirstПрви 12

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •