Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 4 FirstПрви 1234 ПоследњиLast
Резултати 11 на 20 од 40

Тема: Главна питања превођења

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Sam najnoviju verziju vbet 3.x za vb3.x Вбет 3.5 реласе

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Могао Али то бета и Ви тврдите ви не пружају подршку за то, и да такође није добро за мене

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Молим вас-то урадите тест за све АПИ-ја које користите-хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1728

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Ја ћу када сам завршио мој оптимизације базе података, могу само сам помоћу АПИ-В1 како сам само вБЕТ 3.4.1 инсталиран.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Quote Оригиналли постед би r.dziadusz View Post
    Молим вас-то урадите тест за све АПИ-ја које користите-хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1728
    Ок сам трчала да се тест и добио ово
    Полазећи превод Тест Г АПИ-В1
    Резултат теста: {"респонсеДата": {"транслатедТект": "повитание"}, "респонсеДетаилс": нулл, "респонсеСтатус": 200}
    Тест грешка:

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Имам још питања, вбентерприсетранслатот.пхп користи све своје ЦПУ време, проверите у наставку:
    Пид ************ Власник Приоритет процесора% Меморија% команде
    12493 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 104 - 0,5 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
    12496 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 72.0 - 0.5 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
    12495 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 67.0 - 0.5 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
    12492 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 42.0 - 0.6 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
    12490 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 23.5 - 0.6 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
    12484 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 11,7 - 0,6 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
    20732 (траце) (Килл) МиСКЛ 0 - 1.8 - 6.2 / уср / сбин / МиСКЛ сервер - базног директорија = / - датадир = / вар / либ / мискл - усер = мискл - пид-филе = / вар / либ / мискл / сервер.тхецодецаге.цом.пид - прескочите-спољни-закључавање -

Имам 4 ЦПУ и то је убиство мој сајт сада када цант гет преводе!, Имам онемогућио пола превода и даље имају проблем!

Мозе ли неко да помогне?
    Последњи изменио Simon Lloyd; 01-10-11 U 19:29.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Прешли сам да бета покушати да решим проблеме, али изгледа да нисам све преводе из Мицрософт?

Ево Мицорсофт теста:
    Полазећи превод теста МС
    Резултат теста: и »¿" ИнвалидОператионЕкцептион:: ИД = 3641.В2_Јсон.Транслате.365033ЦА "
    Тест грешка:
    Повезивање време (мс): 237,756103516
    Ја сам дупло цхаецкед имам МС ИД тачно!
    Последњи изменио Simon Lloyd; 01-10-11 U 20:56.

Члан
    Регистрован
    Ауг 2011
    Локација
    хттп://харлеифорум.се
    Поруке
    36

Quote Оригиналли постед би Simon Lloyd View Post
    Здраво, Ја сам у потреба неких хитних помоћи, мислим да је данас да су неки од наслова нит недостаје, али ако променим језика се појављују (понекад), проверите овде хттп: / / ввв .тхецодецаге.цом/форумз/мицрософт- екцел-радног-функције /] Мицрософт Екцел функција радног листа ћете видети лотсоф теме почетак имена, али тема нема наслова (и можда један или два), сада променили језик кажем грчки видећете наслове тема, промените на неки други језик и неке титуле су нестале и неке остају!

Мозе ли неко да помогне молим вас?
    Имају потпуно исту ствар .. почела пре неколико дана. (Бесплатну верзију 2.4.4)

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Simon Lloyd View Post
    Здраво, Ја сам у потреба неких хитних помоћи, мислим да је данас да су неки од наслова нит недостаје, али ако променим језика се појављују (понекад), проверите овде Мицрософт Екцел функција радног листа видећете лотсоф теме почетак имена, али тема нема наслова (и можда један или два), сада променили језик кажем грчки видећете наслове тема, промените на неки други језик и неке титуле су нестали а неки остају!

Мозе ли неко да помогне молим вас?
    Imajte u noti da Google v1 stavlja veća ograničenja na upotrebu API-ja s obzirom da se pripremaju za zatvaranje. A ono što opisuješ izgleda kao da dostižeš svoj limit. Neki naslovi (sadržaj) nisu prikazani jer se ne mogu prevesti. Neki su u redu jer ste ga već keširani. Imajte u znanju da najnovija vBET verzija (trenutno označena kao BETA zbog mnogo promena) dozvoljava korišćenje drugih API prevoda - Paid Google v2 i još uvek besplatan Microsoft. Dakle, ovo može da vas reši problem koji nije na vBET strani već na strani provajdera prevoda - Google se samo pripremite za zatvaranje v1. Svi smo nesrećni zbog toga

Можете да проверите детаље о стварном Гоогле-превод користећи гооглетест - погледајте овде за више детаља: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1728

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •