Sam najnoviju verziju vbet 3.x za vb3.x Вбет 3.5 реласе
Sam najnoviju verziju vbet 3.x za vb3.x Вбет 3.5 реласе
Могао Али то бета и Ви тврдите ви не пружају подршку за то, и да такође није добро за мене
неки више информација: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...хтмл # пост10304
Молим вас-то урадите тест за све АПИ-ја које користите-хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1728
Ја ћу када сам завршио мој оптимизације базе података, могу само сам помоћу АПИ-В1 како сам само вБЕТ 3.4.1 инсталиран.
Имам још питања, вбентерприсетранслатот.пхп користи све своје ЦПУ време, проверите у наставку:
Пид ************ Власник Приоритет процесора% Меморија% команде
12493 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 104 - 0,5 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
12496 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 72.0 - 0.5 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
12495 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 67.0 - 0.5 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
12492 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 42.0 - 0.6 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
12490 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 23.5 - 0.6 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
12484 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 11,7 - 0,6 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
20732 (траце) (Килл) МиСКЛ 0 - 1.8 - 6.2 / уср / сбин / МиСКЛ сервер - базног директорија = / - датадир = / вар / либ / мискл - усер = мискл - пид-филе = / вар / либ / мискл / сервер.тхецодецаге.цом.пид - прескочите-спољни-закључавање -
Имам 4 ЦПУ и то је убиство мој сајт сада када цант гет преводе!, Имам онемогућио пола превода и даље имају проблем!
Мозе ли неко да помогне?
Последњи изменио Simon Lloyd; 01-10-11 U 19:29.
Прешли сам да бета покушати да решим проблеме, али изгледа да нисам све преводе из Мицрософт?
Ево Мицорсофт теста:
Ја сам дупло цхаецкед имам МС ИД тачно!Полазећи превод теста МС
Резултат теста: и »¿" ИнвалидОператионЕкцептион:: ИД = 3641.В2_Јсон.Транслате.365033ЦА "
Тест грешка:
Повезивање време (мс): 237,756103516
Последњи изменио Simon Lloyd; 01-10-11 U 20:56.
Imajte u noti da Google v1 stavlja veća ograničenja na upotrebu API-ja s obzirom da se pripremaju za zatvaranje. A ono što opisuješ izgleda kao da dostižeš svoj limit. Neki naslovi (sadržaj) nisu prikazani jer se ne mogu prevesti. Neki su u redu jer ste ga već keširani. Imajte u znanju da najnovija vBET verzija (trenutno označena kao BETA zbog mnogo promena) dozvoljava korišćenje drugih API prevoda - Paid Google v2 i još uvek besplatan Microsoft. Dakle, ovo može da vas reši problem koji nije na vBET strani već na strani provajdera prevoda - Google se samo pripremite za zatvaranje v1. Svi smo nesrećni zbog toga
Можете да проверите детаље о стварном Гоогле-превод користећи гооглетест - погледајте овде за више детаља: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1728