Аз мент най-новата версия на vbet 3.x за vb3.x Vbet 3,5 ОСВОБОЖДАВАНЕ
Аз мент най-новата версия на vbet 3.x за vb3.x Vbet 3,5 ОСВОБОЖДАВАНЕ
бих могъл, но това бета и заявявате, че не дава подкрепа за нея, и че също не е добър за мен![]()
още малко инфо: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10304
Моля да направите това тест за всички API вие използватеhttp://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
Ще съм, когато съм завършил оптимизиране на моята база данни, аз съм само с помощта на API V1, тъй като имам само инсталиран vBET 3.4.1.
, Имам допълнителни въпроси, vbenterprisetranslatot.php използва всичките ми CPU време, моля, проверете по-долу:
PID ************ Собственик Приоритет CPU% Memory Command%
12493 ("Трейс) (убийство) thecodec 0 - 104 - 0,5 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
12496 ("Трейс) (убийство) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
12495 ("Трейс) (убийство) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
12 492 (Трейс) (убийство) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
12490 ("Трейс) (убийство) thecodec 0 - 23.5 - 0.6 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
12484 ("Трейс) (убийство) thecodec 0 - 11.7 - 0.6 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
Двадесет хиляди седемстотин тридесет и два (Трейс) (убийство) MySQL 0 - 1,8 - 6,2 / ЮЕсАр / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / Var / ИЪ / MySQL - потребител = MySQL - PID файл = / Var / ИЪ / MySQL / server.thecodecage.com.pid - прескачане външна заключване -
Имам 4 CPU и убива моя сайт сега, че да получите преводи!, Аз имам с увреждания половината от преводите и все още има проблем!
Може ли някой да помогне?
Последната промяна е направена от Simon Lloyd; 01-10-11 В 19:29.
Моля, използвайте една тема за един въпрос. За нов проблем използвайте друга нишка. Скоро - не си vbenterprisetranslator_seo.php, който поема целия си ресурси - това е цяла вашия форум, защото всяко искане за форум отива trought vbenterprisetranslator_seo.php, която само определя няколко променливи за vbseo.php и включва наистина искания ресурс. Можете да зададете целия форум трафик към този файл от вашия .htaccess файл. Така че няма никакъв проблем с този файл на всички - това е консумацията на целия форум. Ако е необходимо повече описание в тази област - моля отворете нова тема за него или намерят вече съществуващите. Един въпрос за една нишка![]()
Имам обновен до бета версията, за да се опитат да решат въпросите ми, но изглежда, че аз не съм се преводи от Microsoft?
Ето micorsoft резултат от теста:
Аз съм двойно chaecked аз имам MS ID правилното!От превод тест MS
Резултати от изпитването: ï »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Тест грешка:
Връзка време (MS): 237,756103516
Последната промяна е направена от Simon Lloyd; 01-10-11 В 20:56.
Ние ще го проверя с най-висок приоритет и да ви уведомим за резултатите - може би Microsoft променя API, ако операцията не се признава. Сега е полунощ в нашата страна, така че ние ще започнем сутрин, но Радек получава информация от мен, за да го проверите ASAP.