Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 5 од 5 FirstПрви ... 345
Резултати 41 на 46 од 46

Тема: ВИШЕ Бугс - Возиш ми луди.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Molim Vas obratite pažnju da vBET 3.5.0 je u Бета фази и то је јасно описано у довнлоад секцији:
    Довнлоад Латест Бета (нестабилна) Verzija za vBulletin 3.x - vBET 3.5.0
    Јасно је описао да ова верзија је нестабилан - сви користе БЕТА верзију на то сопствени ризик и он је свестан да је нестабилан.

Бета верзија је нормалан део сваке развоја софтвера - Енглисх и остали модови су такође објављена у бета верзији.

У случају питања - само га обавести да нас како бисмо могли да га реши и да ли је критична се вратимо на најновију стабилну верзију која је још увек доступна у довнлоад секцији

Quote Оригиналли постед би Snake View Post
    Његова губљење времена у сваком случају, МС граница је 4м карактера месеца.

Када је омогућен В2 Гоогле сам 4м карактера у око 15 минута.

Чак и ако сам желео да плати 1000 долара за 50 карактера (мак месечно) од Гоогле-а, ИД их користе у данима.

Овај МО је мртав, осим ако ВБЕТ може наћи бесплатан начин за то да се настави.
    Quote Оригиналли постед би r.dziadusz View Post
    Као што сам рекао радимо на идејама које би могле помоћи нам да побољшамо наш производ сваког дана, Да ли је проблем и даље постоји?
    Ево шта ја мислим.

МС граница је већ достигнут.

Па ...

Шта решење је ту сада? Немам начина да преведе то и!
    Quote Оригиналли постед би r.dziadusz View Post
    Ако сте сигурни да су блокирани Гоогле (ако не можете да урадите тет одавде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1728) Можете писати их реаццесс ИП (то је такође рекао да у пост сам ти дао), ако ћете користити не "само Гоогле", па углавном Мицрософт АПИ-ја можете достићи своје границе спорије

Такође, молимо Вас да запамтите да вбет не може да промени Гоогле / МС границе, сада ми такође пружају Гоогле АПИ в2 за комерцијалне кориснике, али ми смо у потрази за други начин превођења
    Дакле, шта се дешава када Гоогле искључити В1 АПИ-ја?

Онда шта је решење?

То није дугорочно поправити, зар не.
    Желим да деле мој алтернативно решење

Мислим да је ово мод никада неће бити мртав, и биће ићи напред због својих основних потенцијал: веће нашем форуму, саобраћаја и прихода, и докле вБуллетин још увек користи као први избор за форум софтвер. Ту ће увек бити решење, и не увек сама

Ја сам опет сугерише овде моја карактеристика захтева:

Упутство за уређивање други језик превођење резултат / кеша, админ

своје не треба мотор превод тамо уопште (тако да не крше неко ТОС или ограничења), само ручно превод људских, неограничено, сигурно и најбољи превод резултат, Зависно од тога колико је особа превођење абиллити. Админ / особље / модератор / чланови могу да учествују да помогну упутство превођење

у ствари, јер још увек не дају ову функцију захтевао је прошле године још увек у горе нит, мене и један од мојих запослених вец урадили за неке поруке, око 20.000 порука за неколико месеци се додају упутство за превести, његова ради заједно са Гоогле Транслате у пост. Његова није савршен Метходе, али сам довољно задовољан са њом, а сви схвате превод резултат, док се особина захтев горе су дате

Тако да сам само ја измене поруку, админ / особља, јер могу да едит пост свакога, и додали ово испод оригинални пост, (уклони размак после / нотранслате и / цитат) да би се рад у свом порука

[Куоте]
    Ово је упутство за превести текст (или ручно превести информације слику)
    [Нотранслате]
    Ваше упутство за превести текст овде
    [/ Нотранслате]
    [/ Куоте]

Резултат су овако

јер експеримент и искуства до сада, моје особље добио премало трикове, да би превод упутство за много брже, чак и ја нисам то схватио раније, тако да нема проблема за ручну превод брзину за мене, ако је ова функција захтева може дати
    Последњи изменио basketmen; 30-09-11 U 18:48.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи. Управо сам прочитао целу нит од почетка и добио још неке информације о овом питању.

Гоогле преводилац АПИ-В1 се припрема да буде затворена, тако да су ставили више ограничења оно што није изненађујуће - то је било најављено месеци пре.

Брисање целог кеш није паметна идеја. Сада можете жалити да ће то бити скупо за вас да Гор превода (који сте већ имали бесплатно), али је бесмислено - то је Гоогле преводилац АПИ-В2 који вам трошкови не нас. Молим вас, покажите своју жали Гоогле-у. Овде можемо само да вам кажем да смо приметили своје мишљење и ми немамо утицаја у овој области.

Молимо Вас да користите Мицрософт испитивање да одреди шта је то нешто није у реду са Мицрософт везу. Ако не онда молимо Вас да пошаљете детаље приступ као Раде питао пре него што тако ћемо моћи да провери шта се дешава.

Rado ćemo dodati bilo koji drugi API prevod koji Uslovi korišćenja usluge omogućavaju za to. vBET je već spreman da lako doda nove dobavljače prevoda. Molim vas, uperite bilo koju koju želite da podržite u vBET-u

Реците да ли челика потребна било каква помоћ у овој области? Ако је производ већ деинсталиран онда претпостављам да нема више потребна помоћ у овој области - зар не?

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Дакле, како планирате да услуга новим клијентима Мајкл?

Како су опредељење за превести велики нови блог од нуле.

Софтвер је сада бескорисно, уколико се пробудите и пронаћи начин за људе да га користе.

Искрено ја донт бригу, могу да га узме или остави.

То вам је да више нема посла.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Исти начин као и до сада. вБЕТ од самог почетка пружа преводе са спољне превод провајдера. Сада можемо може да подржи велики број провајдера - тако ми услугу нашим клијентима, чак боље него раније.
    Свако ко користи вБЕТ је свестан о спољним превод провајдера и он зна да мора да буде у могућности да користе те услуге. Је укључена у вБЕТ Лиценца - ми смо јасни о томе.

Ко су они? А зашто ме питате о другима одлуке? Ако ме питате о савете за што су форуми Ево неких:
    1. Додај у вБЕТ игноришу страницама онолико садржај као мислите да није важно за преводе
    2. Користите бесплатне услуге превођења први
    3. Да бисте избегли достизања слободног превода граница пребрзо - граница подржаних језика. Додати нове с времена на време када је кеш је пуна.
    4.. Чак и ако користите плаћени превода - граница подржаних језика на оне које мислите да су најважније за ваш форум. Па чак и онда границе више - на време можете додати више језика Уколико сматрате да су трошкови реду за вас.
    5. Ако не користите Гоогле преводилац АПИ-В1 - не обришете кеш података и онемогућите аутоматско чишћење, или бар промени кеш време да живе много дуже (избегло плаћање за исти преводи)
    6.. Избегавајте превод СПАМ-а, тако што проверава поруке док се оне објављују.
    7. Potražite druge usluge prevođenja koje Uslovi korišćenja usluge dozvoljavaju da ga dodaju u vBET i obavestite nas o njima - rado ćemo podržati što više API-ja prevoda
    Они су неколико савета који је дошао да ме управо сада.

Наш софтвер ради даље исту ствар као и раније (па чак и боље) тако да је врло корисно. То може бити скупље, али је тако корисно као што је била раније, па чак и више, јер смо додали нове функције

Да ли вам је потребна помоћ у овој теми?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Без одговора - претпоставља се да нема више помоћи је овде потребна. У случају ако је - молим вас напишите овде, ми ћемо променити статус поново отворено.

Страна 5 од 5 FirstПрви ... 345

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •