Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 14

Тема: ЦМС Чланци нису превођење

Default ЦМС Чланци нису превођење

Форумима и блоговима изгледа да ради фино, али ЦМС чланци нису превођењем при додавању један у страном језику. Додавање [ланг =] [/ ланг] тагове ручно не чини ни разлику.

Такође сам приметио да није могуће да додате коментар ЦМС чланака. Други проблем је неки текст као да нестаје када прегледате на другим језицима. Пример:
    Code:
    http://saabworld.net/pl/content/saab-usa-president-i-coo-timothy-colbeck-mówienie-w-motor-press-guild-sierpnia-śniadanie-627/
    Последњи изменио vBET; 22-01-14 U 10:50. Разлог: ББЦоде корекција

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Quote Оригиналли постед би Wulf View Post
    Такође сам приметио да није могуће да додате коментар ЦМС чланака.
    Хеј Вулф, да ли можда имате Драгонбите Тецх порука шаблону мод ипак омогућено? Имао сам исти проблем са Нема коментара које су биле могуће. Након онемогућавање да Министарство одбране поново радила.

Таурус, хвала за предлог али ја немам да је инсталиран.

Ја сам све то у Фирефок-грешка конзолу када покушате да додате коментар:

доцумент.гетЕлементБиИд ("вбет_аддббцодес") је нулл

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ја само проверити један од ваших ЦМС-чланака, отишао у преведена страницу и то је добро преведена.

Имајте на уму да [Ланг] није подржана за ЦМС чланака, јер нема смисла - ЦМС чланака није нешто што свако може писати (као што су поруке, блогове) - оних чланова су написали веома мала група људи који би требало да знате свој Форум језику. Да ли заиста желите да ваша ЦМС-чланака буде написан на другим језицима? И мислим написао - знам да желите црево преведени и имате га превести

Заправо, то је важно за наше ЦМС да би за више језика. Већ смо ЦМС-секције са чланцима написано на различитим језицима. На пример:

СаабВорлд - Недерландс
    СаабВорлд - Енглисх

Ми смо се светски форум и желите да локалне текстова из различитих земаља на свом језику. Важно за блогове, али и за ЦМС чланака.

На пример, овај немачки чланак треба да иде на почетну страницу, као ЦМС-чланак, али оригинални немачки текст треба да остане.
    Code:
    http://saabworld.net/blogs/frank-wulfers/runway-terminal-337/
    Последњи изменио vBET; 22-01-14 U 10:51. Разлог: ББЦоде корекција

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду, тако - ја разумемо ваше потребе. У овом тренутку није подржан. Ми ћемо радити за подршку [Ланг] и за ЦМС чланака. Претпостављам да је било неких питања, пре и оставили смо га као није потребан, али ћу га проверити поново и види шта се тамо дешава

ПС.
    Отворите нову тему за свој последњи линк проблем. Видим да оригинални тест није укључена тамо. Такође, опишите било је то глобални проблем, или само за блогове, или само за ову блогу.
    Последњи изменио vBET; 09-08-11 U 18:46.

Било би одлично да имају ову могућност за ЦМС чланака. Хвала гледајући у њу.

Било која мисли на коментаришући проблем за ЦМС чланака?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Wulf View Post
    Такође сам приметио да није могуће да додате коментар ЦМС чланака. Други проблем је неки текст као да нестаје када прегледате на другим језицима. Пример: СаабВорлд (Полска) - Сааб САД презес сам директор Тимоти Цолбецк мовић на ручак сиерпниа силника Праса Гилдии
    Имајте једно питање по једном нити. У супротном ми ћемо бити изгубљени у дискусији. Отворите нову тему за сваки проблем. Такође, молимо Вас описати боље питање - шта недостаје ...
    Ова нит је о подршци [Ланг] у чланцима. Жао непријатности - на крају ће нам помоћи да све

Извини, мислио сам да су проблем били у вези. Ја само тестиран поново и сада коментари раде у реду! Прилично чудно само себе фиксни па ћу га кривим на моје грешке .. корисника Молим вас игнорисати

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •