Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 7 од 7

Тема: Преводилац заставе на врху странице у ЦМС коришћењем Цхроме и Фирефок

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Default Преводилац заставе на врху странице у ЦМС коришћењем Цхроме и Фирефок

Погледајте приложени снимак екрана. Ово се дешава само са Гоогле Цхроме и Фирефок на ЦМС-страницама. Као гост, то не догоди.

вБЕТ поставке су подешене на Заставе у топ подножје.

Едит: Не могу да отпремите прилог.

Ево слике:

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Такође, на форумхоме преводилац заставе су под форуму блокова

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би tavenger5 View Post
    Погледајте приложени снимак екрана. Ово се дешава само са Гоогле Цхроме и Фирефок на ЦМС-страницама. Као гост, то не догоди.

вБЕТ поставке су подешене на Заставе у топ подножје.

Едит: Не могу да отпремите прилог.

Ево слике:
    Да ли још увек имају подразумевану СМФ распоред на вашем форуму? Да ли видите да се дешава на подразумевани распоред превише?

Ми смо га проверити на нашем тесту форум и то ради добро за подразумевани распоред. Имајте на уму да када промените распоред онда неки аутоматски пласман могу да раде не као што се очекивало (због других стилова - аутоматизацијом постављање је једноставан текст спајање на одговарајућем месту, али стилови могу да промене место екран). У том случају само користите обичај подешавање за место заставе и подесите га ручно у одговарајућим шаблон, или заставе промене шаблон.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би tavenger5 View Post
    Такође, на форумхоме преводилац заставе су под форуму блокова
    Да. Ми смо га су такође на нашем тесту форуму - то је ОК. Аутоматизацију постављањем ради без проблема. Ово је најбољи у подножје. Само распоред је лутка и изнад подножја је постављен на место колони. Можете га проверити у хтмл код - заставе су само на врху вБуллетин подножје. Можемо проверити да ли неки стилови за блок заставе ће променити радно место ако желите.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Da biste rešili problem sa zastavicama foruma, molimo vas da samo uredite predložak vBET zastavica i dodate u glavni п секција:
    Code:
    style="clear: both;"
    Ми ћемо тестирање да ли је прикладно и за друге локације заставама и ако је онда она ће бити додат у следећем издању.

Едитед:
    Ово ће решити ваше проблеме штанд. Ја само рецхецкед Први број поново - и био сам у могућности да га репродукује (први пут ми недостаје информације о претраживачу).

ЕДИТЕД 2:
    Само га проверава Опера, Цхроме, ИЕ, Мозила - решење функционише ОК за све оне бровсер на свим заставама места. Ово ће бити укључени у следеће издање.
    Последњи изменио vBET; 06-08-11 U 18:48.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Хвала за поправити!

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Нема проблема. Већ је укључен у вБЕТ4.4.1