Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 3 од 3

Тема: Фатар грешке након инсталације

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2011
    Поруке
    11

Arrow Фатар грешке након инсталације

Здраво, ја деинсталиран бесплатно 2.4.4

и инсталирана, конфигурисана 4.к по РЕАДМЕ

Ја сам све до ове грешке, када покушате да приступите форуму или превод у ЦМС:

Упозорење: рекуире_онце ([пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_цласс_фриендлиУРЛ.пхп) [фунцтион.рекуире-једном]: фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / инцлудес / цласс_фриендли_урл.пхп (287): евал () ' д цоде он лине 4

Фатал еррор: рекуире_онце () [фунцтион.рекуире]: Фаилед опенинг рекуиред '/ хоме2/мусцлета/публиц_хтмл/---мусцле---/инцлудес/вбентерприсетранслатор_цласс_фриендлиУРЛ.пхп' (инцлуде_патх ='.:/ уср/либ64/пхп: / уср / либ / пхп ') ин / хоме2/мусцлета/публиц_хтмл/---мусцле---/инцлудес/цласс_фриендли_урл.пхп (287): евал ()' д цоде он лине 4
    Последњи изменио vforum; 19-07-11 U 21:31.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Uverite se da ste otpremili sve potrebne obrasce vBET paketa na forum. Izgleda kao da ti nedostaje fajl. Uverite se da ste otpremili datoteku / Инцлудес / вбентерприсетранслатор_цласс_фриендлиУРЛ.пхп. Ако то урадите молим АМ мене Приступ детаље Администратор КП и ФТП - Ја ћу проверити шта се тамо дешава.
    Последњи изменио vBET; 19-07-11 U 17:45.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Као што је описано у пм проблем је нестао - да је ваш ФТП цлиент грешка која је променила имена фајлова у мала слова. Тако да сам затварање ову тему. У случају других питања молимо вас да креирате једну нит по једно питање

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •