Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 2 FirstПрви 12
Резултати 11 на 15 од 15

Тема: Фатал еррор: Цаннот редецларе вбсео_тхреад_сеотитле () (није затворен још увек)

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Како ја видим и даље постоји проблем са редецларинг функцију. Не може да провери шта се дешава, али ако сте направили одговарајуће измене у датотеци вБуллетин како је описано у инсталацију аутоматски, онда само идеја у овом тренутку имам је да су неки правилу ставља назад на вбентерприсетранслатор_сео.пхп фајл - он не би требало да се дешава и ја не видим како је могуће, али без провере немам друге идеје одмах.

Молимо идите на вбентерприсетранслатор_сео.пхп и направио истом издању као и за укључено / фунцтионс_вбсео_цреатеурл.пхп - тако наћи вбсео_тхреад_сеотитле функција и подесите да ли клаузула око ње. Молим вас реците ми да ли то помоћи.

Разумем ваше безбедности - али још увек можете направити копију форуму - уклоните већину садржаја и оставити само неке лутке поруке. Шта нам је потребно да Вам помогнемо да оде у тачно конфигурацију на серверу и тачно видети шта се дешава и сазнајте зашто. вБЕТ се користи од стране многих Форум - такве ствари се дешава нигде другде, тако да на жалост нисмо у могућности да вам одговори из руке, чак и ако би било веома драго да вам помогнемо.

Око Дефинисање Алиасес Почетна -Napravili smo neke eksperimente u ovoj oblasti. Koliko pamtim vBSEO nakaze ako preusmjeravanje je napravili jednostavno da „/”, pa moramo napravio интерни preusmjeravanje na index.php (to je nije video pregledač) - definisanje tvoj pseudonime bi vodili preusmeravanje petlja. Proverite opet cemo i videli kako da biste to izbegli, ali zapamti da sada ti govore o funkcionalnosti drugi mod i mi nismo odgovorni za svoje ponašanje - se integrišu sa vBSEO, ali i dalje šta se desi u vBSEO nijedna ne vBSE O... Dodati u TODO listu i da istraži ovaj problem, ponovo. Takođe molim vas nije lako tako pseudonime u htaccess vBET po pravilima - tako da ti dajem 301 preusmeravanje spreиite curenja i vBET bi i dalje mogao da radim, s obzirom da je pred njim ne nakon (u vBSEO koji bi napravio 301 za vBET zahtev). Ali pikola sa takvim eksperimentima dok smo napravili vBET radi dobro na vas forum.

ако направим промене на вбентерприсетранслатор_сео.пхп да добијем празну страницу

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У овом тренутку једина ствар која ми пада на памет је то неки начин да поседује интерне преусмеравање петљу. Дођете до вбентерприсетранслатор_сео.пхп онда иде у вБуллетин и вБуллетин чини унутрашње преусмери поново вбентерприсетранслатор_сео.пхп не знам да ли то заиста дешава, али ово је моја претпоставка, јер не могу да проверим. То би објаснити зашто сте имали редецларинг грешку и зашто након промене које се сада празне странице.

Ако имате идеју шта би могло да изазове ово (неки вБуллетин конфигурације) молимо Вас да исправите. У супротном молимо Вас да оде са инсталирање и интеграцију поступак још једном - корак по корак. Водећи рачуна да је све подешено како треба.
    Ако после овога проблем и даље се дешава онда је потребан приступ детаљима да би могли да нашу подршку у овом случају. Ако не на реалне форуму онда је то копија (може бити без праве теме података - Потребна нам је ваша конфигурација).

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Велика хвала за давање приступ форуму копију. Ваши корисници ће бити веома драго знајући да сте уклонили све своје податке у копију да бисте сачували своју приватност

Проблем решен
    Додао сам ову линију вашег вбентерприсетранслатор_сео.пхп:
    Code:
    $_SERVER['REDIRECT_URL'] = '/vbseo.php';
    Takođe imajte na umu da možete postaviti na vBSEO opciju: Сила форум корена као почетну страницу? Тако да нећете имати ПагеРанк цурења на свој форум линкове.

И овде долази још једна сјајна вест - изгледа да је после промена у вбентерприсетранслатор_сео.пхп je moguće je koristiti opciju vBSEO "Дефинисање Алиасес Почетна"- То је само потребно да промените прво правило:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    Testiraću ga i na naša 3 različita foruma sa vBSEO. I ako će tamo funkcionisati uključiću ove promene u zvanično oslobađanje

Надам се да сте веома срећни сада

Ради!

Савршено, хвала

Страна 2 од 2 FirstПрви 12

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •