Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12
Rezultate 11 a 15 de 15

Thread: Fatal error: Nu se poate redeclare vbseo_thread_seotitle () (nu închis încă)

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Aşa cum am vedea acolo este o problemă încă cu funcţie redeclaring. Eu nu pot verifica exact ce se întâmplă, dar dacă le-aţi făcut modificările corespunzătoare în fişierul vBSEO astfel cum este descris în manualul de instalare, apoi singura idee în acest moment am este că unele regulă vă readuce la dosar vbenterprisetranslator_seo.php - aceasta nu ar trebui să se întâmplă şi Nu văd cum este posibil, dar fără a verifica nu am alte idei acum.

Vă rugăm să mergeţi la vbenterprisetranslator_seo.php şi a făcut aceeaşi ediţie pentru ca include / functions_vbseo_createurl.php - găsi aşa vbseo_thread_seotitle funcţie şi setaţi clauza dacă în jurul valorii de aceasta. Te rog spune-mi nu-l ajuta.

Eu înţeleg problemele de securitate -, dar încă te pot face să copiaţi un forum - elimina cea mai mare de conţinut şi se lasă doar unele mesaje inactiv. Ceea ce avem nevoie pentru a vă ajuta este de a merge la configuraţia exactă pe server exact şi să vedem ce se întâmplă şi de a afla de ce. vBET este utilizat de mai multe forumuri - astfel de lucruri se intampla nicaieri in alta parte, astfel încât, din păcate, nu suntem în măsură să vă dau răspuns de la mână, chiar dacă ne-ar fi foarte bucuros să vă ajute.

Despre Definirea Alias Pagina de start -ne va face unele experimente în acest domeniu. Aşa cum îmi amintesc vBSEO nebuni dacă redirect se face pur şi simplu să "/", asa ca avem de a face intern redirect la index.php (acesta este nu văzut de browser) - definirea dumneavoastră pseudonime ar bucla făcute de redirecţionare. Vom verifica-l din nou şi vom vedea cum pentru a evita acest lucru, dar vă rugăm să reţineţi că acum vă vorbesc despre funcţionalitatea alt mod şi noi nu suntem responsabili pentru comportamentul său - ne dă mod de a integra cu vBSEO, dar încă ceea ce se întâmplă în interiorul de vBSEO aceasta se întâmplă în interiorul de vBSEO... Adăugat în lista TODO ca pentru a investiga problema din nou. De asemenea, vă rugăm să încercaţi să se definească aceste aliasuri în htaccess normele vBET - astfel încât acesta s-ar da 301 redirect evitând scurgeri şi vBET ar fi încă în măsură să lucreze, deoarece ar fi înainte de a nu urma (în vBSEO care ar face 301 vBET cerere). Dar vă rugăm să ţineţi cu astfel de experimente, până când ne-am facut vBET working fin pe forum-ul.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

dacă aduc schimbări la vbenterprisetranslator_seo.php am obţine o pagină goală

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

În acest moment, singurul lucru care îmi vine în minte este că, prin modul în care unii au buclă de redirecţionare interne. Ai venit să vbenterprisetranslator_seo.php apoi se duce la vBSEO şi vBSEO face din nou pentru a redirecţiona interne vbenterprisetranslator_seo.php nu stiu nu-l într-adevăr se întâmplă, dar aceasta este presupunerea mea, deoarece eu nu pot verifica. Asta ar explica de ce ai avut redeclaring de eroare şi de ce după modificările pe care le obţine pagină goală acum.

Dacă aveţi idee ce ar putea cauza această (unele configuraţie vBSEO), vă rugăm să o corectaţi. În caz contrar, vă rugăm să mergeţi cu procedura de instalare si integrare încă o dată - pas cu pas. Asigurându-vă că totul este setat cum ar trebui să fie.
    Dacă, după această problemă încă se întâmplă, atunci avem nevoie de datele de acces să fie în măsură să ofere sprijinul nostru în acest caz. Dacă nu pe forum pentru reale, atunci pentru a copia este (poate fi fără date reale fire - avem nevoie de configurare).

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Mulţumiri mare pentru a da acces pentru a copia pe forum. Utilizatorii dvs. va fi foarte bucuros, ştiind că aţi eliminat toate datele în copie pentru a salva viaţa lor privată

Problemă rezolvată
    Am adăugat această linie la dvs. vbenterprisetranslator_seo.php:
    Code:
    $_SERVER['REDIRECT_URL'] = '/vbseo.php';
    De asemenea, vă rugăm să reţineţi că aveţi posibilitatea să setaţi pe vBSEO opţiune: Forţa Root Forumul ca pagina de start? Deci, nu veţi avea de scurgere PageRank pe link-urile si tu propriul forum.

Şi aici vine o alta veste buna - se pare că după schimbarea vbenterprisetranslator_seo.php este este posibil să utilizaţi opţiunea de vBSEO "Definirea Alias Pagina de start"- Aceasta este doar necesar de a modifica prima regulă pentru:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    Îl voi testa și pe cele 3 forumuri diferite cu vBSEO. Și dacă va funcționa acolo, voi include aceste modificări în lansarea oficială

Sper că vă sunt foarte fericit acum

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Funcţionează!

Perfect, vă mulţumesc

Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente