Мале заставе не приказују на мом мобилном стилу. Ово је мод:
Лагани стил за мали екран уређаја (мобилни телефон, ******, мобилни, Андроид) - вБуллетин.орг форум
Мобилни стил линка: Виндовс 7 Теме - ЦреативКс
Мале заставе не приказују на мом мобилном стилу. Ово је мод:
Лагани стил за мали екран уређаја (мобилни телефон, ******, мобилни, Андроид) - вБуллетин.орг форум
Мобилни стил линка: Виндовс 7 Теме - ЦреативКс
Да ли постоји начин да се исправи ово молим вас?
Молим вас да ми пошаљете УРЛ тачан страна могу да видим. Мора да постоји нешто погрешно у УРЛ слике. Морам да га провере. Највероватније линкови су релативне и УРЛ указује на погрешан директоријум и не постоји база сету. И даље - треба да проверите да вам дају решење![]()
Прво идите у мобилни стил. Ви само пратите овај линк на вашем рачунару:
Виндовс 7 Теме - ЦреативКс
Затим идите на ову тему:
Виндовс 7 Тхемес: Спацесхип т3 од тоно3022
Неколико порука у прва страница која нит је можете видети недостаје заставе.
Једна брза ствар - не треба да користите ову врсту превода презентације за тим страницама.
1. То би требало да буде што једноставнији - нема слике, ако не и неопходно (на мобилне можете бити оптужени за сваки килобајт података)
2. Скрипте да бисте видели оригинални текст се не ради, јер је одговарајуће СМФ скрипте нису укључени било (а не би требало да буде, јер сваки килобајт података је важно)
па радије да провери како да се те слике видљиве Предлажем да ради на томе да се покаже за оне странице само преведени текст, без било какве додатне информације. Али прво ми је потребно ваше одлуке - слика или једноставан као могуће?
Да, у праву сте Михал. Нисам мислио о томе. Ако није да се тешко, ја бих захвални ако бисмо могли ићи на што једноставнији. Хвала вам пуно!
Решење је да измените шаблон вбентерприсетранслатор_инпост_транслате за ваш мобилни стил и уклоните све није потребно делова. На пример, оставити само ово:
Ово је већ учињено на вашем серверу. Ако желите да га промените у неки други облик, молимо Вас да само промените шаблон{vb:raw preveden}![]()
У реду, велика ствар. Хвала вам пуно Михал!