Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 5 од 5

Тема: Се преселио у Нови сајт сервера навика рад

Red face Се преселио у Нови сајт сервера навика рад

i premestio sam svoj sajt na novi server i Forum Doesnt Load sa VBET Uključenim , radi dobro samo nakon što onemogućim plugin i uklonim sadržaj sa .htaccess- a, čudno ali admincp dobro radi sa uključenim plugin-om , još jedna stvar koju imam instaliranu besplatnu verziju na drugom sajtu isti server radi bez problema

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Молимо Вас да будете прецизнији - шта то значи не ради? Да ли имате празну страницу? Да ли имате празне странице уместо текста? Да ли видите неку поруку о грешци или се на пример у пошту? Шта се дешава?

И после промене сервера молимо вас да проверите да ли одговарају на све захтеве у новој средини: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...фак.хтмл # пост7

сајт наставља да утовар , Ово не дешава са слободним верзији плаћену верзију, ја супхп су инсталирани на серверу је то разлог?
    Последњи изменио bhanuprasad1981; 12-12-09 U 18:13.

Cool

Доубле порука жао
    Последњи изменио bhanuprasad1981; 12-12-09 U 18:13.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би bhanuprasad1981 View Post
    сајт наставља да утовар , Ово не дешава са слободним верзији плаћену верзију, ја супхп су инсталирани на серверу је то разлог?
    Није нам познато о било питања између вБЕТ и супхп.

Da li biste mogli ponovo da pokušate da preopteretite vBET datoteke i ponovo uvezete datoteku proizvoda? Možda se na novom serveru Apač zbuni

Молим вас АМ ми УРЛ до вашег форума и приступ детаље ФТП и Админ ЦП. Ја ћу проверити шта се дешава тамо.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •