Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 5 з 5

Тема: Переїхав до Нью-Site Server не працюватиме

Red face Переїхав до Нью-Site Server не працюватиме

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, точніше - що це значить не працює? У вас є порожня сторінка? У вас є порожні сторінки, а не текст? Чи бачите ви повідомлення про помилку або отримати такі в поштою? Що відбувається?

Крім того, після зміни сервера переконайтеся, що ви підходите всім вимогам, у нових умовах: http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post7

Сайт просто продовжує завантаження , Цього не відбувається з безкоштовною версією тільки платна версія, у мене є suphp встановлений на сервері в тому, що причина?
    Востаннє редагувалось bhanuprasad1981; 12-12-09 в 18:13.

Cool

подвійний повідомлення вибачте
    Востаннє редагувалось bhanuprasad1981; 12-12-09 в 18:13.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від bhanuprasad1981 View Post
    Сайт просто продовжує завантаження , Цього не відбувається з безкоштовною версією тільки платна версія, у мене є suphp встановлений на сервері в тому, що причина?
    Нам нічого не відомо про будь-яких питань між vBET і suphp.

Будь ласка, PM мені URL, щоб ваш форум і деталі доступу до FTP і панель адміністратора. Я перевірю, що там відбувається.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •