Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 6 123 ... ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 56

Тема: Гоогле Транслате АПИ-искључивање или ће бити плаћено? Није битно - вБЕТ подржава други АПИ

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2011
    Поруке
    4

Default Гоогле Транслате АПИ-искључивање или ће бити плаћено? Није битно - вБЕТ подржава други АПИ

Да ли сте видели ово?
    Гоогле преводилац АПИ - Гоогле Цоде

Гоогле Транслате АПИ-ја је званично застареле од 26. маја 2011. Због значајан економски терет изазване великим злостављања, број захтева можете направити по дану биће ограничен, а АПИ-ја ће бити у потпуности искључити 1. децембра 2011. За сајт преводи, саветујемо вам да користите Гоогле Транслате елемената.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хвала пуно за ове информације. Ми ћемо га проверити са детаљима.
    Сада да брз одговор. Као што видимо Гоогле даје алтернативни начин за превођење (Гоогле Транслате елемената) - ми ћемо изгледа затворити тамо.
    Такође, имајте на уму да у случају ако је алтернативни начин (Гоогле Транслате елемената) неће бити довољно, онда вБЕТ ће изгледати за друге услуге преводјења да омогуће подршку превод након што је Гоогле је затворила своје АПИ-ја.

Tako da ćemo uskoro dati sve od sebe da održimo vBET u životu

Ako neko ima predloge o drugim prevodilačkim uslugama koje vBET treba da podrži, slobodno ga uperite. Svakako ćemo sami izvršiti pretragu, ipak je uvek bolje dati rešenja koja zahtevaju naši korisnici
    Последњи изменио vBET; 28-05-11 U 12:22.

то је стварно стварно тужно vbet molim vas da nas obaveštavate na ovu temu....

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    14

Default Гоогле Транслате АПИ-ја ће бити у потпуности искључити 1. децембра

Text automatically translated from: German to: Serbian
    Translated text
    МОИН,
    Гоогле је најавио планове да се затвори АПИ за преводе:

Пролеће чишћење за неке од наших АПИ - Гоогле Цоде званични блогу
    Original text

Важно: Гоогле Транслате АПИ-ја је званично застареле од 26. маја 2011. Због значајан економски терет изазване великим злостављања, број захтева можете направити по дану биће ограничен, а АПИ ће се искључити у потпуности 1. децембра 2011. За сајт преводи, саветујемо вам да користите Гоогле Транслате елемената.
    Text automatically translated from: German to: Serbian
    Translated text
    Хришћански
    Original text

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ми смо већ свесни тога (зато теме су спојене) - види одговор: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост8679.

Наравно, ми ћемо вас обавестити о ситуацији. Као што сам написао пре него што имају неке друге опције да откријете - као опционо решење дато од стране Гоогле и друге превођење АПИ.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Само сам направио неке тестове са алтернативним решењем дата Гоогле - Гоогле Транслате Елемент - и то није довољно да подржи актуелне функционалност вБЕТ. Прво свих њених идеја је да се изгради у у страну и направио превода на захтев без икаквог страницу поново напунити. Дакле, ово решење неће ставити на располагање да промените УРЛ адресу за различите језике и на индек такве странице (то је јасно описано у Гоогле Транслате елемената документацију да резултати неће бити индексиране).

Тражио сам Гоогле Транслате елемент Услови коришћења услуге да сазнате би било могуће да користе АПИ-ја из Гоогле преводилац обиму елемената. Није нашао сам ТОС-а за ову услугу, а ја сумњам да је употреба ако је његов АПИ-ја изван Гоогле Транслате елемената би био могућ / правно - Гоогле-доноси одлуку да се угаси АПИ превод.

У овом тренутку сам почео да тражи алтернативу АПИ преводе. Већ сам идеју како да промените конфигурацију вБЕТ да направи промене једноставна. Дакле, када нађемо други превод технологија ћемо само мењати поља за потврду за подршку преводима да изаберете листе - тако да ћете моћи да изаберете услугу превођења за сваки језик посебно. Ово је сада идеја. Ми ћемо радити на томе и проверите могућности и ограничења (укључујући Услови коришћења АПИ-ја из других превода).

Ми ћемо вас информисати одмах о било ком новости у овој области.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

О, да - једно ће бити лукав - превод свих за све. Гоогле је дао већини језика. Други АПИ не подржавају толико језика, тако да неки комбинације превода вероватно ће нестати. Још увек треба да проверите са детаљима.

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    О, да - једно ће бити лукав - превод свих за све. Гоогле је дао већини језика. Други АПИ не подржавају толико језика, тако да неки комбинације превода вероватно ће нестати. Још увек треба да проверите са детаљима.
    Мате, Иахоо АПИ-ја - подржава доста лангаугес, је "скоро" као добар као један Гоогле-ов.

Имали смо овог разговора пре месец или два

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би MOGmartin View Post
    Мате, Иахоо АПИ-ја - подржава доста лангаугес, је "скоро" као добар као један Гоогле-ов.

Да смо урадили Тренутно приоритета драматично променио Onda je podrška drugim motorima bila samo sitnica koja je napravila mnogo komplikacija i nije dala ništa krajnjem korisniku, tako da smo radili na stvarima koje su bila prava poboljšanja. Sada je podrška drugim prevodilačkim API najvažnija stvar za vBET

Такође, у случају да неки језици ће подржати само делимично од стране АПИ-ја превода - у најгорем случају ћемо само урадити двоструко превод. Односно ако је к подржана као превод на енглески али не и да И, онда ћемо се двоструко превод. Наравно, такав приступ ће деградира квалитет и перформансе, као што сам написао - то је најгори могући сценарио. Ми још увек мора да провери могућности других АПИ.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би MOGmartin View Post

Само провери Иахоо и није нашао АПИ-ја ... Само Иахоо БабелФисх која је средство. Погледајте овде: Иахоо Бабел Фисх - Текст Превод и Веб страницу Превод - Може се додати као превод место или превод изаберите Мени. Тако је исто као и Гоогле Транслате елемената. Ако ми недостаје нешто, а онда пошаљите линк на Иахоо АПИ-ја превод.

Страна 1 од 6 123 ... ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •