Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 6 123 ... UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 56

Thread: Google Translate API stinge sau va fi plătit? Nu contează - vBET sprijină alte API-uri

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2011

Default Google Translate API stinge sau va fi plătit? Nu contează - vBET sprijină alte API-uri

Aţi văzut asta?
    Google Translate API - Google Code

Google Translate API a fost oficial depasit ca din 26 mai 2011. Ca urmare a poverii economice substanţiale cauzate de abuzul de ample, numărul de cereri s-ar putea face pe zi va fi limitată şi API-ul va fi oprit complet pe 01 decembrie 2011. Pentru traduceri site-ul web, vă recomandăm să utilizaţi elementul Google Translate.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Multumesc foarte mult pentru această informaţie. Noi vom verifica cu detalii.
    Acum, pentru a da răspuns rapid. După cum vom vedea Google vă oferă cale alternativă pentru traducere (Google Translate Element) - ne vom uita aproape acolo.
    Reţineţi, de asemenea faptul că în cazul în care metodă alternativă (Google Translate Element), nu vor fi suficiente, atunci vBET va căuta alte servicii de traducere pentru a face posibilă sprijinirea obţinute după Google închide API.

Deci, în scurt timp - vom face tot posibilul pentru a menține vBET în viață

Dacă cineva are sugestii despre alte servicii de traducere pe care vBET presupune să sprijine, atunci vă rugăm să nu ezitați să-l punct. Vom face propria noastră căutare oricum, totuși este întotdeauna mai bine să oferim soluțiile cerute de utilizatorii noștri
    Ultima modificare făcută de vBET; 28-05-11 la 12:22.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

care este foarte foarte trist vbet vă rugăm să ne țineți la curent cu privire la acest subiect ....

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Default Google Translate API va fi oprit complet la 1 decembrie

Text automatically translated from: German to: Romanian
    Translated text
    Moin,
    Google a anuntat planurile de a închide API pentru traduceri:

Curăţenie de primăvară pentru unele de API-uri noastre - oficial Google pe blog-Code
    Original text

Important: Google Translate API a fost oficial depasit ca din 26 mai 2011. Ca urmare a poverii economice substanţiale cauzate de abuzul de ample, numărul de cereri s-ar putea face pe zi va fi limitat şi API-ul va fi oprit complet pe 01 decembrie 2011. Pentru traduceri site-ul web, vă recomandăm să utilizaţi elementul Google Translate.
    Text automatically translated from: German to: Romanian
    Translated text
    Creştin
    Original text

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Suntem deja conştienţi de acest lucru (de aceea fire sunt îmbinate) - a se vedea răspunsul: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8679.

Desigur, vom tine la curent notificat cu privire la situaţia. Aşa cum am scris înainte de a avea alte opţiuni pentru a descoperi - cum ar fi soluţia facultativă dat de către Google şi alte obţinute API-uri.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am făcut doar nişte teste cu soluţie de alternative oferite de Google - Google Translate Element - si nu este suficient pentru a susţine funcţionalitatea vBET curenta. Mai întâi de toate ideea este de a fi construit în în pagina şi a făcut traduceri la cerere, fără nici o reîncărcaţi pagina. Deci, această soluţie nu va pune la dispoziţie pentru a schimba URL-ul pentru diferite limbi şi să indice aceste pagini (aceasta este clar descris în documentaţia Elementul Google Translate că rezultatele nu vor fi indexate).

Am fost în căutarea Termeni Elementul Google Translate de utilizare pentru a afla ar fi posibil să se utilizeze API-ul de la Google Translate domeniului de aplicare Element. Nu am gasit TOS pentru acest serviciu şi mă îndoiesc că în cazul în care utilizarea API sale în afara Elementul de Google Translate ar fi posibil / juridice - Google face doar decizia de a închide API obţinute.

În acest moment am inceput sa caute alternative pentru API-urile traduceri. Am deja o idee despre cum pentru a schimba configuraţia vBET pentru a face modificări simple. Aşa că atunci când vom găsi alte tehnologii obţinute, vom schimba doar casetele de selectare pentru traducerile sprijinite pentru a selecta listele: - astfel vei putea selecta serviciu de traducere pentru fiecare limbă în parte. Aceasta este ideea acum. Vom lucra pe el şi să verificaţi posibilităţile şi limitările (inclusiv termenii de utilizare de la API alte traduceri).

Vă vom informa imediat despre orice noutăţi în acest domeniu.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Oh, da - un lucru va fi dificil - toate obţinute la toate. Google a dat cele mai multe limbi. Alte API nu suportă limbi atât de mult, asa ca unele combinatii de traduceri, probabil, va dispărea. Noi încă mai trebuie să-l verifice cu detalii.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Oh, da - un lucru va fi dificil - toate obţinute la toate. Google a dat cele mai multe limbi. Alte API nu suportă limbi atât de mult, asa ca unele combinatii de traduceri, probabil, va dispărea. Noi încă mai trebuie să-l verifice cu detalii.
    Mate, yahoo API - suporta destul de puţine langauges, este "aproape" la fel de bun ca unul Google.

Noi am avut această conversaţie o lună sau două în urmă

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de MOGmartin View Post
    Mate, yahoo API - suporta destul de puţine langauges, este "aproape" la fel de bun ca unul Google.

Da, am făcut Dreptul de acum priorităţi sa schimbat dramatic Apoi, sprijinirea altor motoare a fost doar un lucru mic, care a făcut o mulțime de complicații și să dea nimic pentru utilizatorul final, asa ca am fost de lucru pe lucruri care a fost îmbunătățiri reale. Acum, sprijinirea alte API traducere este cel mai important lucru pentru vBET

De asemenea, în cazul în care unele limbi va fi susţinută doar parţial de către API traduceri - în cel mai rău caz, vom face doar traducere dubla. Adică dacă X este sprijinit ca traducerea în engleză, dar nu la Y, atunci vom face traducere dubla. Desigur, o astfel de abordare va degrada calitatea şi performanţa, astfel încât am scris - aceasta este cel mai rău scenariu. Noi încă mai trebuie să verifice posibilităţile de API-uri altor.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de MOGmartin View Post

Verificate doar yahoo si nu a gasit nici API ... Doar yahoo BabelFish, care este un instrument. Vezi aici: Yahoo Babel Fish - traducere de text şi Web Traduceri Page - Acesta poate fi adăugat ca loc obţinute sau meniul de traducere selectaţi. Deci, este acelaşi ca Google Translate Element. Dacă mi-e dor ceva, vă rugăm să trimiteţi apoi legătură într-yahoo traducere API.

Pagina 1 de 6 123 ... UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •