Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 6 од 6 FirstПрви ... 456
Резултати 51 на 56 од 56

Тема: Гоогле Транслате АПИ-искључивање или ће бити плаћено? Није битно - вБЕТ подржава други АПИ

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Извештаји су доступни само за Гоогле Превођење АПИ в2. За В1 нису и овај АПИ ће бити затворен 1. децембра 2011, тако да нема смисла да ишта у овој области.

У овом тренутку откривања језик је подржан само од стране Гоогле-Превод АПИ-ја (штанд верзије). Можемо такође додати подршку за Мицрософт - нисмо га још увек, зато што видимо овде нека питања. Мицрософт Превод АПИ подржава мање језика, тако да, ако ће имати укључен више језика (они који подржавају само Гоогле) након што је Мицрософт превод АПИ неће бити у стању да детектује језик. Дакле, другим речима - можемо додати подршку за Мицрософт Превод АПИ откривања језика, али можете да га користите само ако користите само језике који су подржани за Мицрософт. Ако користите један језик више од Гоогле мора да се користи, у супротном откривање неће радити за језике не подржава Мицрософт. То је разлог зашто нисмо га додате од самог почетка - то компликује конфигурацију. Наравно сада схватамо да ће многи корисници држати само на слободно преводе тако да ћемо додати подршку за Мицрософт откривања језика.

Нема журбе овде - све док Гоогле преводилац АПИ-В1 ради и даље можете имати слободан откривање језика. Дакле, прво ћемо ићи на нове вБЕТ3.к издање и додајте ту подршку за друге превођење АПИ-ја. Онда ћемо дупе подршку за Мицрософт откривања језика.

НАПОМЕНА: у овом тренутку у вБЕТ4.к можете користити Мицрософт за преводе и бесплатан Гоогле Превођење АПИ-В1 за детекцију. Тако да не морате да чекате са комутацијом. Откривања језика ради одвојено - без обзира коју конфигурацију имаш за превод.

Takođe imajte na uku da je Microsoft Translation API mnogo mlađi tako da se mnogo razvija. Google prevodi nisu bili tako dobri kao sada od početka. U svakom slučaju - vBET vam daje izbor da koristite besplatne ili plaćene prevode. Takođe bismo bili veoma srećni, ako Google ne bi promenio svoj API u platio jedan... Ono što je sada važno - usvojite!
    Последњи изменио vBET; 03-09-11 U 13:08. Разлог: словослагач

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Вов, изгледа као Мицрософт подржава само 37 језика, док Гоогле подржава 53 - Је ли то тачно?

У праву сте да Мицрософт АПИ-ја се не чини да се као оплемењена Гоогле.

Управо сада сам преко АПИ-ја на следећи начин:

Али, ако постоји кодирана \\ н, \\ р или \\ т у тексту, чини се АПИ-виче на вас. Шта је најбезбеднији начин за кодирање $ текст? Управо сада радим:

стр_иреплаце (арраи ('% 0Д', '% 0А', '% 09'), низ ('','',''),$ транслатионУРЛ);

али то не изгледа довољно да буде на врху урленцоде. Гоогле УРЛ адреса АПИ је више елегантан, јер нисмо морали да бринете о наводницима, ни.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Имате вБуллетин 4.к? вБЕТ 4.к већ подржава Мицрософт превод и не треба да урадите било какве промене у коду.
    вБЕТ3.к ћемо га подржати у следећем издању. И заиста у Мицрософт Превод АПИ-ја морамо да колач бригу о неким специјалне карактере - ово је део кода форми вБЕТ4.к руковање Мицрософт Превод АПИ-ја:
    Code:
    $translationURL =& str_replace(array('%0A','%0D', '%09'),'',$translationURL);

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Не, ја користим 3.8 тако да ћу морати да сачекамо и видимо

Чак и са тим замена примам питања на текст који садржи цитате. Међутим, за већину странице, све ради.

Надам се да Мицрософт додаје подршку за више језика!

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би moman View Post
    Не, ја користим 3.8 тако да ћу морати да сачекамо и видимо

Чак и са тим замена примам питања на текст који садржи цитате. Међутим, за већину странице, све ради.

Надам се да Мицрософт додаје подршку за више језика!
    Нови вБЕТ3.к издање треба да буде у овом месецу У вБЕТ4.к већ ради у неко време, тако да грешке треба да буде већ решен. У сваком случају то ће бити издат као бета верзија првог, због количине промена.

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Звучи добро!

За време се ја изгледа да су фиксне проблем са Мицрософт преводилац. Испоставило се да 22% (кодиране наводника) у УРЛ адресама зајебао ствари тако да сам само ја их уклањање потпуности.

На пример,

Ће жале цитате, али

ради фино

Страна 6 од 6 FirstПрви ... 456

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •