Инсталирао сам на вашем моди НЛП-ЕР - аутоматско конац ТнТ и вБЕТ бесплатну верзију. Пошто сам инсталиран вБЕТ приметио да је пао из Гоогле индекса мој ознаке са основним језик (Пољски). Из онога што могу да видим на вашем форуму да се индексира само 50 Тагс: Унесите сајт: адреса форума на Гоогле-у, јер не могу да залепите везу. Можда је то зато што постоје грешке у Ситемапие (тако су ми рећи да алатке за вебмастере)? Конкретно, они показују да неке везе воде ка истој локацији. Можда време да размислите над овом НЛП-ер? Број посета по дану ми је пао са 13 до 10 хиљада и чињеница да су ознаке испао из индекса.
Молим вас снабдевање линк ка сајту, можемо видети шта се дешава ако постоје преусмерења или везе и сами добро раде. Што се тиче портал је једноставна-НЛП-дам лажну информацију, која је тренутно примарни језик Гоогле пописује око 275 резултатима тамо, и мислим да су то све ознаке које постоје на форуму (има мање од 120, али неки имају неколико страница у резултатима) . Лака провера - баци га у упит за Гоогле: Code: site:forum.simple-nlp.pl/tags/ У вези са овом грешком на свом делу, Мислим да би такође могла бити нека грешка за индексиране ознаке у вашем форуму - уплоад-линка да ће то прво проверите. Пишете грешка - да специфичности. Нисмо у могућности да одговоре на неодређено грешке или помоћи без одређених информација. Потпуно на маргини - вБЕТ не мења странице на природном језику (дати додао заставе) тако да ако заиста ознаке нестати из индекса, онда предлажем да провери да ли су некада нису били блокирани у роботс.ткт фајлове Молимо Вас да пошаљете неопходне информације.
site:forum.simple-nlp.pl/tags/
Последњи изменио vBET; 18-05-11 U 20:14.
Погледај Таг цлоуд
Правила Форума