Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 7 од 7

Тема: Не траке даље без превести команда за НАСЛОВ, дефаулт-ни језик

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Апр 2011
    Поруке
    14

Default Не траке даље без превести команда за НАСЛОВ, дефаулт-ни језик

vBET 4.3.0 se čini da rukuje <!--vBET_SNTA--> (minus prostor za kurs) pogrešno za oznaku naslova u forumu Home.

Ако користим не преведе команде, картицу у читачу представљају правилно унтранслатед текст преведен језика. Али за лангуге форуму подразумевани (барем када је енглески) показује ознаке на картици. вБЕТ пропусти да одузме далеко ознаку.

Фирефок 4.0.1 и Опера 11.10

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

здраво,

Молим вас - Морам УРЛ навојем или страницу са овим питањем
    Хвала

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Апр 2011
    Поруке
    14

ПМ са УРЛ послао

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Да ли користите нотранслате командом у Наслов теме? Не би требало да буде постојала! Имајте на уму да ти желите да задржите наслов није превео онда морате да користите лангтитле са језичког кода која не постоји, у примеру [лангтитле = не] (без размака). Имајте у виду да вБуллетин не подржавају ознаке у насловима уопште. Направили смо много напора да подржи лангтитле таг у наслову и то је само ознака подржан у наслову. За поузданост и перформансе које не подржавају превод наслову по истим ББЦоде као и за превод текста - тако је лангтитле ББКод.

Молим вас, реците то хелп ит. Ако сам погрешно нешто, онда пошаљите УРЛ адресу на страну, када видимо проблем.
    Последњи изменио vBET; 29-05-11 U 15:01.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Апр 2011
    Поруке
    14

Не, ја не говорим о Наслов теме. Ја говорим о омоту вбоптионс.ббтитле са ВБЕТ_СНТА ознаку у ФОРУМХОМЕ шаблону део.

Када се гледа преведене странице, све је правилно рукује, па аддон је дефинитивно чита ту ознаку. Али када сам поглед на форуму страница са језиком форуму подразумевани, то је правилно рукује свуда, али један умотан у ХТМЛ тагове НАСЛОВ, тамо где не трака далеко таг када није потребна.

Дакле, оно што ја покушавам да унтранслатед је форум име (Опција -> Име сајта -> Име форума).

Ја вам послати ПМ са линком.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду ја то видим када Вам послати линк у пм. Две ствари:
    1. То је безопасан, јер је само ХТМЛ коментар
    2. Наравно, ми ћемо проверити да ближе и исправи - син ћу вам дати више детаља.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Репродуковати и решити Решење ће бити укључене у следећем издању.

За брзо поправити молим:
    1. Отвори / инцлудес / вбентерприсетрансалтор_фунцтионс_хоокс.пхп
    2. Пронађи:
    PHP Code:
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->''<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 
    3. Заменити:
    PHP Code:
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA-->''<!--vBET_NRE-->''<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •