Text automatically translated from: Greek to: Serbian
Translated text
Овај курс Текст је написан на грчком

У почетку сам видео сингекримени надоградњу СМФ нисам имао посебно осећање, што инсталација 2цхцх сви чланови нашег форума су били одушевљени! Изненада ниоткуда почела да се појављују и корисници из других земаља, а сигурни да је то због надоградње!

Једини проблем је (и свакако проблем у мом форуму, јер имам инсталиран велики број побољшања и програма / плугинова, али можда серверу страница) је споро брзина и укупног обима података у Дневни бацкуп који аутоматски форуму .

Наравно искључен кеширање и 1,2 Гбитес урадио бекап система дневно (афереса и слике да буду у бази података), величине Дневни бацкуп пао на око 360 Мб.

Сада сам онемогућен кеш меморије и имам само 4 главна језика може да изабере чланове форума.

Тако да сам нервозно чекају 2 ствари. Питање 3.цх која је побољшана питање привременог складиштења, и наравно ускоро бити ће променити локацију домаћин странице.

Када ококлиротхеи верзија 3к и када брзина мог форума порастао до нивоа који су овде су сигурни да ће кретање члановима и посетиоцима форума двокреветним и трокреветним можда специфичне надоградње.

Захвалити
Нектарије Зогкос
Original text