Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 2 од 2

Тема: Где је индексирање?

Post Где је индексирање?

Знам да морам нови форум, али је један од ваших тврдњи је као
    број постова к 52 = пуно линкова ...

Пошто сам добио бесплатну верзију да ради, ја стварно не баш
    види било какву акцију у вези са индексирање, неки од превода УРЛ-ова
    се индексирају, али ако помно своје поруке к 52 онда бих
    има преко 187к УРЛ-ова .. гледајући на јаху екпло, моја веза је
    само по 2000 за последњих 1 недеље или тако, и било би укључити све
    превод УРЛ-ови такође ... тренутно везе показују 1884 или око

хттп://ввв.онгсоно.цом/цхецк_бацклин...макерсцлуб.цом

Па где је индексирање акција?

сам нешто недостаје овде?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи

Тражим од УРЛ адресе коју сте дали. Како ја видим Гоогле-индексиране 142 000 страна и Иахоо само 1 700 - ово изгледа као нешто није у реду са Иахоо-ом ...

Молим вас да проверите да ли сте блокирали МСН ваш роботс.ткт Ако јесте - зауставити. Ако не - не могу да вам кажем зашто је Иахоо је лењ у овом случају. Гоогле приказује да је све у реду са вашим форум и преведене странице су индексиране добро.

Такође, не верују резултатима на страни ти је дао. Стоји да Гоогле-индексиране 142 000 страница на вашем форуму, али погледајте резултат овог упита у Гоогле:
    Code:
    site:vipmoneymakersclub.com
    Ја овде видим само 47 700 резултата ... Тако резултате приказане на онгсоно су сасвим другачији од стварне.

Такође сам проверио своју преведене странице, односно:
    Code:
    site:vipmoneymakersclub.com/fr/
    Око 150 резултата - то заиста није импресиван, али показује да ће Гоогле стварно индексирању вашег преведена страница. Можете направити брже, односно додавањем преведене странице на вашем сите.кмл Такође, молимо Вас имајте на уму да колико брзо Гоогле је пописивање и индексирање страница зависи на страни ПР и Цхов брзо мења. О другим роботима - вероватно слично.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •