Хи
Тражим од УРЛ адресе коју сте дали. Како ја видим Гоогле-индексиране 142 000 страна и Иахоо само 1 700 - ово изгледа као нешто није у реду са Иахоо-ом ...
Молим вас да проверите да ли сте блокирали МСН ваш роботс.ткт Ако јесте - зауставити. Ако не - не могу да вам кажем зашто је Иахоо је лењ у овом случају. Гоогле приказује да је све у реду са вашим форум и преведене странице су индексиране добро.
Такође, не верују резултатима на страни ти је дао. Стоји да Гоогле-индексиране 142 000 страница на вашем форуму, али погледајте резултат овог упита у Гоогле:
Code:
site:vipmoneymakersclub.com
Ја овде видим само 47 700 резултата ... Тако резултате приказане на онгсоно су сасвим другачији од стварне.
Такође сам проверио своју преведене странице, односно:
Code:
site:vipmoneymakersclub.com/fr/
Око 150 резултата - то заиста није импресиван, али показује да ће Гоогле стварно индексирању вашег преведена страница. Можете направити брже, односно додавањем преведене странице на вашем сите.кмл Такође, молимо Вас имајте на уму да колико брзо Гоогле је пописивање и индексирање страница зависи на страни ПР и Цхов брзо мења. О другим роботима - вероватно слично.