Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 24

Тема: Гоогле је уклонио све индексиране преведене странице

Default Гоогле је уклонио све индексиране преведене странице

Хи,
    Гоогле је уклоњена из индекса свих преведена УРЛ:

PHP Code:
    site:www.egiptoforo.com/forums/pt

site
    :www.egiptoforo.com/forums/en 

итд ..

Нашао сам неко овде на форуму да су исти проблем али због МиСКЛ Еррор. Не знам шта се дешава у мом форуму.
    Нисам промена од роботс.ткт ... Ја се десило данас. Имао сам индексирани на пример: 47.000 УРЛ адреса на хебрејском, 20.000 на француском, итд ...

Плеасе хелп

Хвала
    Последњи изменио pepito69; 03-03-11 U 23:57.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Да ли имате е-пошту од Гоогле-а или МиСКЛ грешака у лог фајл? пишите све информације.

Не, ја нисам добило било е-маил од Гоогле-а и не постоје МиСКЛ грешке у мом дневнику.
    То је било јуче, и нисам додир ништа.

колико знам, странице индексиране у директоријум може уклонити ако странице не могу приступити Гоогле-а за дуго времена (тј. 24 сата или више)

Из мог искуства, ја имам око 4000 страница у директоријум домаин.цом / Д / користе друге мод (без у вези са вбет), али зато што Министарство одбране су подељене на неколико дана, након што сам једном проверити на Гоогле сајту: домаин.цом / Д / све индексиране странице су прошли

покушати добити линкове са других сајтова на вашу сваку преведена страна Почетна страна превише, тј добити линкове са других сајтова до египтофоро.цом / форум / ПТ / и египтофоро.цом / форум / ср /

Мислим да проблем није у вбет, већ у форуму / сајту / серверу

проверите све ствари, проверите превише Гоогле алатки за вебмастере хттпс://ввв.гоогле.цом/вебмастерс/тоолс/

колико знам, странице индексиране у директоријум може уклонити ако странице не могу приступити Гоогле-а за дуго времена (тј. 24 сата или више)
    То није случај.

Имао сам доста спољних веза и много страница.

У алаткама за вебмастере сам класичне проблеме у вбет: Низак одзив и дупликат метаТагс и титтлес. Ништа ново ....

Мислим у онемогућите мод и да је важно за мене. али мислим да Гоогле не воле аутоматски садржај као што кажу у вебмастеру водич. Гоогле креће против те по мом мишљењу. Надам се да није у реду јер Вбет, може бити дивним мод, упркос добро познатим проблемима и ограничењима.
    Гледај, имао сам хиљадама УРЛ-индексираних у преведене верзије, а сада ништа!
    Последњи изменио pepito69; 04-03-11 U 13:23.

Quote Оригиналли постед би pepito69 View Post
    То није случај.

Имао сам доста спољних веза и много страница.

У алаткама за вебмастере сам класичне проблеме у вбет: Низак одзив и дупликат метаТагс и титтлес. Ништа ново ....

Мислим у онемогућите мод и да је важно за мене. али мислим да Гоогле не воле аутоматски садржај као што кажу у вебмастеру водич. Гоогле креће против те по мом мишљењу. Надам се да није у реду јер Вбет, може бити дивним мод, упркос добро познатим проблемима и ограничењима.
    Гледај, имао сам хиљадама УРЛ-индексираних у преведене верзије, а сада ништа!
    можемо да сачекамо и видимо, ако постоји други члан који користи вбет превише се исти проблем, не видим много људи користи вбет посебно бесплатну верзију, јер је тема погледа у овом форуму подршке су веома много, и из вб.орг инсталиран информација

ако аутоматско странице су доброг квалитета, мислим да нема много страница индексиране се смањују

и боље је ако постоји приручник преведе карактеристика такође, да се повећа квалитет преведе, као што сам тражио овде, И то је просто као Википедиа, члана су иста само преведена упутство на неки други језик од стране чланица

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

проверите вашу е-маил или лог фајл и пронаћи неке МиСКЛ грешке или нешто слично.
    Да ли Иу имате фајл роботс.ткт? можете да налепите цео садржај ове датотеке?

Quote Оригиналли постед би pepito69 View Post
    Можете га погледати овде:
    хттп://ввв.египтофоро.цом/роботс.ткт
    Мислим да је Ваш робота Оверкилл. Никада нисам видео тако
    велики робота у мом животу. Мислим да једноставно треба користити
    стандардне роботе који ће задржати паука из индексирање
    неке од ваших форума директоријума, и то Тхатс. Ви сте
    покушава да задржи сваку паук на свету и ја
    Не мислим да је добра ствар ... оно што се плашите?

Сада када мислим о томе. Ја сам на ВПС и сам хакер
    е-маил извештај, и Гоогле бот је био на забрањене ИП листе. Да ли је
    је могуће да ваш сервер је забранио неке бота ИП и
    ако је то случај и нису могли да се врате и паук,
    онда би они неће бити де индексиран? Било ми је веома чудно
    да Гоогле Бот завршио на мом забрањене ИП списак ... па шта
    могла Гоогле спидер се чини да су постали забрањене?

Проблем није роботс.ткт
    Хвала на саветима, али проблем је само у траснлатед оне не на главном форуму. Али ћу поједноставити роботе ...
    Хвала још једном, али то мистерија фотографије на.

Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •