Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Статистика Молим вас?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2011
    Поруке
    2

Default Статистика Молим вас?

Све ове приче су сјајне хране, али морам чињенице да одлуке, па ако неко може да ми помогне пружајући следеће

ВБ Верзија:
    ВБуллетин: Верзија броја / датум инсталације?
    ВБЕТ верзија / датум се инсталира:

И следеће графиконе из Гоогле-ове услуге ...
    Странице индекса графа пре и после (вебмастер)
    Сајт брзина граф пре и после (вебмастер)
    Сеарцх Енгине хитова пре и после (аналитика)
    Боунце Рате пре и после (аналитика)
    Хитове из матерњег цонтри пре и после (аналитика)

Знам да је велика питајте ... али ја само рачунати са све ове информације сам могао да правилно информисани Аоут процес куповине овог производа ...

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Pozdrav. Nažalost nemamo takve podatke - ovaj forum ima instaliran vBET od samog početka tako da niko nije bio bilo prema quot;pre'. Neke informacije su od strane naših korisnika u ovaj forum: вБЕТ добре приче - Енглисх предузећа преводилац (вБЕТ)

Такође, неке од наших клијената дозвољено да укључе своје линкове форуму који можете наћи овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/линкс.пхп тако да можете проверити на Гоогле колико преведене странице су индексиране за неке специфичне локације и језика.

Ако нам водич како да се ово из Гоогле аналитику, можемо вам обезбедити резултате проценат улазу у наш форум је преведен страница.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2011
    Поруке
    2

Ја бих радо да комплетно опремљен студију случаја на мом сајту користећи бесплатну верзију (део мог дана посао је да обезбеди аналитичку документацију, тако да би било лако да раде / разумем ).... Онда, ако то ради сам купити Про верзија ....

Али, могу да уклоним брендинга и било оутлинкс ствара док то радим? Како ови би утицај на резултате

То је једина ствар Тхатс стављање ван мене дајући му иде

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ако желите да уклањање кредитне карика у бесплатну верзију довољно је ако шаљете донације (види детаље на бесплатну верзију страни). Молим вас платио верзија има више могућности (као што је УРЛ адреса превод) и то је много више оптимизован (у следећем издању ћемо подржати кеш меморије највише користи имплементације). Па ако ће вам се допасти бесплатну верзију, онда плаћа један ће дефинитивно е нешто што желите

Поред кредита веза не постоји ништа друго, тако да мислим да можете да покренете за то Ако имате било каквих питања, молимо Вас будућност само питајте - радо ћемо Вам помоћи

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •