Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 11

Konu: Yeni çıkanlar

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Default Yeni çıkanlar

Selam

Biz sadece sadece küçük değişiklikler ile yeni ücretsiz sürümlerini piyasaya, ama neredeyse çok yararlı değişiklikler ile yeni ödenen sürümlerini hazır Yani tüm ücretli sürümü kullanıcıları için yakında yeni sürümü olacak

Junior Member

4.x yeni sürümleri herhangi bir ETA var mı?

ETA anlam aşina değilim, ama bu son tarih olduğunu varsayalım. Bu ay vBET3.x serbest (önümüzdeki hafta) - çok değişiklik ve beta aşamasında olacaktır. VBET4.x için aynı değişiklikleri ay sonra çıkacak iyi kaliteyi sağlamak ve yeni işlevler potansiyel yeni hata tüm kullanıcıların maruz bırakmayın. Tabii ki testi değişiklikleri iyi, hala kullanıcılar tarafından farklı konfigürasyonları, kanalizasyon, diğer mods ve böylece kullanır, bazı şeyler sadece bazı forumlarda görülebilir. Bazı işlevleri genç sahne hakkında uyardı kullanmak isteyenler - Bu beta aşamasında ürün ömrü var. Ve daha sonra vBET4.x ay serbest potansiyel olarak zaten çözülmüş bazı olası sorunları ile serbest bırakmak için bize fırsat verir

VBET3.x serbest önümüzdeki hafta ve 1. veya 2. haftası bir sonraki ayın vBET4.x serbest olmalı - Yani en kısa zamanda soru cevap

Kıdemli Üye

Bilgi Michal için teşekkür ederiz. Güncellemek için bakıyorum.

PS:''Varış ETA "Tahmin Zaman ...

Junior Member

Herhangi bir yeni özelliklere sahip olacağı hakkında ipuçları ya da ağırlıklı olarak hız ve sunucu yükünü daha iyi yapılıyor

Biz, çeşitli performans geliştirmeleri yapılmış. Bir sık sorulan hafıza önbellek için destek Algoritma düzeyde diğer bazı performans iyileştirmeleri. Tüm detayları sürüm notu yer alacaktır.

Biz bugün serbest - biz birkaç saat içinde bu yüzden bu gün (ülkemizde başlamış artık uyku vakti

Junior Member

BB memcached görmek için sabırsızlanıyorum. Php genişleme yaptığı söyleyebilir? Memcache veya Memcached?

Quote Nickli Üyeden meto View Post
    BB memcached görmek için sabırsızlanıyorum. Php genişleme yaptığı söyleyebilir? Memcache veya Memcached?
    Biz destekliyoruz:
    - Memcache
    - APC
    - XCache
    - EAccelerator

Eğer başka bir şeye ihtiyaç duyulacaktır ve onu güzel bir şekilde yazılmış bu yüzden easilly bile hızlı bir düzeltme talimatları olarak eklenebilir.

Junior Member

Herhalde kendim yapacağım. Ben bir fonksiyonu ile yapılabilir önbellek db kullanımı 4. veya 5. derece bulduğumda memcached Ben vazgeçtim bu şekilde yeniden yazmak zorunda

Ama benim sorum cevap vermedi belki sonunda ve D memcached için iki uzantısı olduğunu fark Yüklü:
    PECL: Ambalaj:: memcache
    PECL: Ambalaj:: memcached

Quote Nickli Üyeden meto View Post
    Herhalde kendim yapacağım. Ben bir fonksiyonu ile yapılabilir önbellek db kullanımı 4. veya 5. derece bulduğumda memcached Ben vazgeçtim bu şekilde yeniden yazmak zorunda

Ama benim sorum cevap vermedi belki sonunda ve D memcached için iki uzantısı olduğunu farkında değilsiniz:
    PECL: Ambalaj:: memcache
    PECL: Ambalaj:: memcached
    Memcached desteği nasıl ipucu ihtiyacınız varsa gider:
    1. Ürün dosyası hafıza önbellek parametre için ek bir seçenek olarak ekle
    2. İthalat ürün dosyası
    3. Düzen dosya / vbenterprisetranslator_class_cache.php
    a) Memcache Kopya sınıf
    b) kopyalanır sınıf Değişim adı Memcached olarak tanımayı
    c) Memcached API desteği (sınıflar, bu nedenle diğer yerlerde herhangi bir değişiklik yapmak zorunda değilsiniz. basit adaptörler) vücut Güncelleme
    d) Memcached adaptör nesnesi oluşturmak için, dosyanın üstüne yeni durumda yeni bir seçenek değeri için anahtar bloğu ekleyin

Daha ayrıntılı ipuçları istiyorsanız sadece oluşturmak lütfen özellik isteği ve Kamil nasıl kod listeleri ile bunu yapmak için kesin ipuçları verecektir.
    Last edited by vBET; 09-03-11 at 20:03.

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •