информације послат.
информације послат.
Хвала. Ја ћу почети са радом на вашем серверу.
Такође можете покушати да користи СЕО линкове (без Мацхинес).
само идите на админцп-> вБЕТ-> Главни и подесите опције:
Линкови Превод тип на Направите СЕО веза према консензус (тј. '/ ср / адреса) УРЛ-ове
после тога треба да додате да вас хтаццесс фајл у фолдеру блог овој правила.:
Code:#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links) #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
Поздрав,
Покушајте сада - сада би требало да ради. Можете ли да потврдите?
Друго - ово питање може да се специфична само за овај тест форуму. На главни форум ово би требало да ради савршено.
изгледа фино сада.
хвала.
ће се померити да ми живимо форуму ускоро.
покушали са СЕО, али сам добио 404 грешке:
Није пронађен
Тражили УРЛ / тествб / форум / ПТ / форум.пхп није пронађен на овом серверу.
Поред тога, 404 Нот Фоунд грешка је наишао док је покушавао да користе ЕррорДоцумент да обради захтев.
само подешавање у мом живе форуму, такође имају исти проблем. Шта се променило да је исправимо у мом тесту форуму?
То сам онемогућен у свом уживо форуму.
Последњи изменио Schmike; 04-02-11 U 06:22.
ја ћу га пренети на Камил, када Камил ће бити ћемо мислити о томе
Хвала
Поздрав,
Молим вас пошаљите ми премијер ваше админцп детаље - ја ће омогућити овој вБЕТ само за мене и ја ћу га поправити за вас.
Дакле, ако желите да га измене ручно, морате:
1. отворен и направите копију ове датотеке:
Форум роот / инлцудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_урл.пхп
2. у овом фајлу наћи:
3. и замени са:PHP Code:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
4.. сачувате фајлPHP Code:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
5. Тестирајте га
Али то није решење. Ово елиминише неке функције на вашем сајту. Ово питање је специфичан на вашем форуму (не могу га репродуковати на мом тесту форуму), тако да могу само да га реши на вашем серверу (морам превише админцп детаље).
Ако желите, можете да користите ово решење - то ради, али бих волео да провери друго решење на вашем серверу.
Молимо потврдите да је.
Хвала.
да ради за мој живот форуму сада.
Ако желите да тестирате друге резолуције, молимо вас урадите то на тест сајту. хвала.