Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 6 од 6

Тема: Нису преведени РСС

Последњи изменио pepito69; 15-01-11 U 19:59.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Ок ја ћу покушати да га реши.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Како ја видим имате Грешка у синтакси - Питање је у форуму опису.
    Можете једноставно да га тестирати - само мењати ваше опис форума и ставите текст без одређеног писма (на пример, стави опис на енглеском језику) и испробајте га.
    Сам га тестирају на мом тесту форум са оригиналном форуму опис (у Шпанији), а то је рад на мом форуму.

Ако и даље не раде - молимо пошаљите ми пм ФТП-у мозете и админцп детаља и ја ћу да проверим и реши.

Чекам инфо и даље покушавају решити га.
    Последњи изменио kamilkurczak; 19-01-11 U 12:52.

Захваљујући али то није проблем. Урадио сам то.
    Видела сам у коду да када нађе РСС пунтуатион симбол (о, а, итд) РСС престаје. Није проблем описа поља, то је проблем о томе како Вбет се бави неким језичким кодовима. То није синтаксе проблема.
    У сваком случају, морам научити да имају пуно пациенце са ВБЕТ, јер афтералл, више волим да је користите, али никада није пронађен проширење са таквим проблемима.

Ја само треба да знате, зашто РСС прекида када пронађе неки симболи, симболи нормално у многим језицима.
    Хвала

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

здраво,
    На мом тесту форуму не могу да нађем ово питање - Направио сам доста тема и порука послатих у шпанском са специфичним словима као у свој пример.

Постоји проблем у преводу - То може бити у вези са погрешним кодирањем на вашем сајту (или погрешно кодирање подешавања). Могу то поправити али морам да имају потпуни приступ на ваш сајт.

Ако Финк да је ово није проблем - решен.

Захваљујући Камил, један од ових дана ћу вам послати АМ

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •