Поздрав,
Зашто не ради за мене?
Форум Египат: Путовања и историја Египта
Али мој изводи ради:
Хвала
Поздрав,
Зашто не ради за мене?
Али мој изводи ради:
Хвала
Последњи изменио pepito69; 15-01-11 U 19:59.
Ок ја ћу покушати да га реши.
Како ја видим имате Грешка у синтакси - Питање је у форуму опису.
Можете једноставно да га тестирати - само мењати ваше опис форума и ставите текст без одређеног писма (на пример, стави опис на енглеском језику) и испробајте га.
Сам га тестирају на мом тесту форум са оригиналном форуму опис (у Шпанији), а то је рад на мом форуму.
Ако и даље не раде - молимо пошаљите ми пм ФТП-у мозете и админцп детаља и ја ћу да проверим и реши.
Чекам инфо и даље покушавају решити га.
Последњи изменио kamilkurczak; 19-01-11 U 12:52.
Захваљујући али то није проблем. Урадио сам то.
Видела сам у коду да када нађе РСС пунтуатион симбол (о, а, итд) РСС престаје. Није проблем описа поља, то је проблем о томе како Вбет се бави неким језичким кодовима. То није синтаксе проблема.
У сваком случају, морам научити да имају пуно пациенце са ВБЕТ, јер афтералл, више волим да је користите, али никада није пронађен проширење са таквим проблемима.
Ја само треба да знате, зашто РСС прекида када пронађе неки симболи, симболи нормално у многим језицима.
Хвала
здраво,
На мом тесту форуму не могу да нађем ово питање - Направио сам доста тема и порука послатих у шпанском са специфичним словима као у свој пример.
Постоји проблем у преводу - То може бити у вези са погрешним кодирањем на вашем сајту (или погрешно кодирање подешавања). Могу то поправити али морам да имају потпуни приступ на ваш сајт.
Ако Финк да је ово није проблем - решен.
Захваљујући Камил, један од ових дана ћу вам послати АМ