Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 3 од 3

Тема: Питања пре куповине ВБЕТ верзија 3.к

Забрањен
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    1

Default Питања пре куповине ВБЕТ верзија 3.к

1) Upravo sam instalirao besplatan proizvod nakon što sam dugo pratio vašu vb.org nit. Ali mi je neprijatno da se veza vrati na tvoj sajt na dnu. Koliko treba da doniram za uklanjanje linka u besplatnoj verziji? Ako ne želite da podelite ovaj detalj ovde, premijeru ja.

2) Ја сам помоћу вБуллетин ® Версион 3.8.к и не планирају да надоградите у блиској будућности. Разумем да морам да инсталирате ВБЕТ 3.к верзију.
    Колико дуго планирате да подрже ову верзију?

3) Мој форум је на енглеском језику. Када посетилац из иностранства (кажу да Русија) посете руског преведене страна, да ли виевцоунт за нит повећање?

Узгред, малајски заставе није у реду. Можда ћете желети да га промени.

Хвала

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

1) Донација је донација. Дакле, у бесплатну верзију можете донирати било који износ. Након донација ми ћемо вам одговорити са инструкцијама.

2) Не морате да инсталирате вБЕТ 2.3.к верзију. Ово је слободан. вБЕТ 3.к се плаћа један. И ми ћемо га подржати за дуго времена - многи наши клијенти и даље користе вБуллетин 3.

3) Да ће. За СМФ ће бити нормална старост генерације. вБЕТ он преводи након СМФ заврши страна генерације.

О малајски застава - ми ћемо га проверити - хвала за обавештење

Уживајте вБЕТ!

Забрањен
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    95

Информације о застава потврђена (видети ово тема)

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •