Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 11

Тема: Промена језика у УсерЦП али задржава везу у УРЛ после

Question Промена језика у УсерЦП али задржава везу у УРЛ после

Приликом промене форуму језика у УсерЦП на неки други језик, рецимо овај пример:

Сада: енглески
    Промена за француски
    Промена назад на енглески

Када спасени, претраживач УРЛ адресе држи додајући старе ланг = ен на крају или било коју УРЛ (или у овом случају, овде на вашем форуму, држи ово: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо.../фр/усерцп.пхп

Да ли је ово буг?

БТВ зашто је другачије овде? Овде смо добили форум / ФР и на мом форуму добијамо ланг = ен на крају УРЛ-ове?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Cybershaolin View Post
    Приликом промене форуму језика у УсерЦП на неки други језик, рецимо овај пример:

Сада: енглески
    Промена за француски
    Промена назад на енглески

Када спасени, претраживач УРЛ адресе држи додајући старе ланг = ен на крају или било коју УРЛ (или у овом случају, овде на вашем форуму, држи ово: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо.../фр/усерцп.пхп

Да ли је ово буг?

БТВ зашто је другачије овде? Овде смо добили форум / ФР и на мом форуму добијамо ланг = ен на крају УРЛ-ове?
    Ја ћу проверити да ли то неки, али са колачићима - хвала за обавештење.

О форми УРЛ - идите на Admin CP -> - vBET> Glavni и видите шта сте поставили за Линкови Превод тип

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Исправи - ће бити укључене у 3.1.3

Па ја и даље наилазе овај проблем користећи 3.2.2. Тако да прбабли би ова отворена, не затвореним ...

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Cybershaolin View Post
    Па ја и даље наилазе овај проблем користећи 3.2.2. Тако да прбабли би ова отворена, не затвореним ...
    Жао ми је исправљена и тестиран у 3.1.3, можда бисмо исправи нешто слично.

Молим вас реците ми да ли видите ову грешку на нашем серверу. Ако не молим АМ ми УРЛ форуму.
    Последњи изменио vBET; 28-11-09 U 21:39.

Не изгледа бити у реду, али овде се користи вБуллетин везе директоријума овде, тако да стварно не могу поредити јер је на мојој страни, ја користим "језик = ср" образац.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

И то је веома корисне информације за нас. Ми ћемо га тестирати без ове конфигурације на нашем тестирању серверу.

Takođe - preporučujemo da promenite vaš obrazac za SEO konsenzus. Molim Vas obratite pažnju da ne moraju da koriste - vBSEO vBET podržava čak i za raw linkovi vBulletin (i u 3.3.0 podrzati i linkovi prevod za БЕСПЛАТНО SEO - Ministarstva odbrane Zoints SEO).
    Последњи изменио vBET; 29-11-09 U 16:08.

Не користим вБуллетин и моја подешавања одражавају ово. Хвала за узимање времена да погледате ово.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Naravno. Još jednom možete imati lepe SEO prevodilačke linkove (i.e. /sr/) bez vBSEO, učinili smo ga konfigurisanim da vam dozvolimo da donesete odluku

Ne treba mi. Zato ga ne koristim i konfiguracija VBet-a odražava ovo. Zato sam prijavio stvarni problem sa "language=sr" u ovoj određenoj niti.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •