Чини се да је насумично Као што сам управо су послали 2 различите поруке преко 2 различите ознаке и само једну нотификацију сваке?
Чини се да је насумично Као што сам управо су послали 2 различите поруке преко 2 различите ознаке и само једну нотификацију сваке?
Морам да идем на спавање сада горе у 5 ујутру![]()
Сам га тестирају на мом тесту форуму и не могу да га репродукује.
Вероватно је ово сукоб вБЕТ са осталим мод.
Можете једноставно да га проверите. Оно што треба да урадите?
1. вБЕТ мора бити омогућено.
2. Онемогући све модс (један по један) и поново покушајте да пронађете ово питање. Ако је један мод је онемогућити и не можете репродуковати проблем - ми имамо конфликт. (Јер када је ова одбране је омогућен - питање постоје)
Мој ВБА ознаке позвати пхп фајл за замену речи и фраза, могу само да замислим свој тим!
Да ли сте сигурни да када вБЕТ је онемогућен не можете да репродукује ово мод?
Из којих мод ВБА тагови су?
Последњи изменио kamilkurczak; 08-10-10 U 11:16.
Зашто не остави питање отвореним за сада и ја ћу пратити колико порука узрок томе и које ББЦоде уколико се потом користи извештај каже уторак?
Брисање свих Тет поруке на мој форум за садами ћемо наставити у уторак.
ок, тако да сам чекао одговор до уторка
Хвала
Здраво Камил, хвала на чекању, за последњих неколико постова које смо имали (није много) има само обавештење послали се једном (које ћете морати пријема обавештења о превише), па само напред и обележила овај решен, ако добијемо добре још неколико постова и то поново деси ја ћу их сачувате документ и листе за испитивање![]()