Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 19

Тема: Вики у суб директоријум питања

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    29

Default Вики у суб директоријум питања

У реду, ја имам вики у директоријум под ввв.ккккккк.цом / вики, Мој блог је у ввв.ккккккк.цом / форум.

Ја сам покушава да се интегрише превод на МедијаВики која дели моје пријављивање информација са форума тренутно.

Ја видим следеће ДБ-грешка приликом тестирања:

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:16 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:17 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxx.com/wiki/?vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    Свака идеја где да погледате? Прочитао сам сваки предлог сте дали другима о томе како да се интегрише. Проблем је да ја просто не знам које решење ми треба.

Хвала

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

то је комплетан поруку о грешци? ако не, молимо Вас да налепите комплетан један.

Такође можете оптимизовати табеле ДБ-а. да се то уради само идите на вашу админцп-> Одржавање-> поправке / оптимизује табела-> цхецт све> и кликните на наставити

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    29

Quote Оригиналли постед би kamilkurczak View Post
    то је комплетан поруку о грешци? ако не, молимо Вас да налепите комплетан један.

Такође можете оптимизовати табеле ДБ-а. да се то уради само идите на вашу админцп-> Одржавање-> поправке / оптимизује табела-> цхецт све> и кликните на наставити
    Он не каже табела корумпирана ... каже неважећим СКЛ-а. Највероватније због нешто није у реду са преписе за вики под ветра или непотпуна интеграција са викију.

Сигуран сам да сам нешто недостаје и траже кораке треба за мој интеграције.

Ја сам све без грешке на самом форуму.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    29

Хало? Ово се не може да је за тешко ви за дијагнозу.
    Последњи изменио Smaug; 07-10-10 U 00:12.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Истина је да је тешко дијагностиковати - нема никаквог број грешке, нити порука о грешци. Зато Камила вас то је пун грешака комуницира, или је нешто уклоњен одатле.

Без порука о грешци смо слепи овде ... Можете наћи више информација о томе, у примеру у лог?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Такође - као ја разумем то само дешава у вики. За нормалне странице не. Да ли користите табле префик?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    29

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Такође - као ја разумем то само дешава у вики. За нормалне странице не. Да ли користите табле префик?
    Неважећи СКЛ је грешка.

То је оно што је у е-маил, ја немам број грешке.

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/wiki/vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=&vbet_outside=true&vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    MySQL Version :
    Вики табеле све почело са "мв_", а све остало за сајт, без префикса. Ја видим горе где је рекао "изван = труе" два пута. Ја ћу погледати поново пише.

Знам за чињеницу да је моја имплементација је прилично погоди о томе која упутства за употребу за интеграцију викију. Оно што желим да знам је оно што твоје поруке се односи на мене. Да ли МедијаВики користе глобалну комплетни? Ја стварно не знам, како бих бити у стању да кажем да?

Хвала вам за ваше време

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    29

26 сата Бумп **********

Да ли постоји накнаду могу да платим за приоритет одговоре?

Хвала

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Веома ми је жао одлагања. Ми не да исплата за приоритет одговоре. Смо штанд (мене и Камила) где на форуму у четвртак и петак - само не схватим ко ће водити рачуна о овом проблему. Да додам неке питање стави на више светлости, Камила мада да сам узео овај случај ... Извините. Ми ћемо то урадити боље следећи пут. Такође се надам да ћете бити задовољни знајући, да ћемо почети тражити још један радник за бригу о корисницима (овај викенд или следеће недеље ће се појавити реклама)

Ви ћете знати да интегрисана Министарство одбране користи глобал_цомплете јер страница неће бити преведени. Везе са језиком код Вил рад, али страница неће бити преведени. Ако се тако нешто деси онда вас молимо да се примењују савете за модова који не подржава глобал_цомплете. Ово се може десити само за модова који генерише сопствену страницама потпуно игноришу и архитектура вБуллетин.

О МиСКЛ проблем - и даље су слепи. Мислио сам да би то могло бити префикс проблем, али га не користите за вБуллетин. Без додатних информација о овом питању нисмо у могућности да каже шта је то. Молимо Вас да контактирате са МиСКЛ подршку и питају зашто ваше поруке немају никакав број грешке, нити опис грешке. Такође - да ли сте проверили МиСКЛ логове? Можда ће бити више о томе.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    29

Quote Оригиналли постед би vBET View Post

Ви ћете знати да интегрисана Министарство одбране користи глобал_цомплете јер страница неће бити преведени. Везе са језиком код Вил рад, али страница неће бити преведени. Ако се тако нешто деси онда вас молимо да се примењују савете за модова који не подржава глобал_цомплете. Ово се може десити само за модова који генерише сопствену страницама потпуно игноришу и архитектура вБуллетин.
    У реду, то није мод за вБуллетин, МедиаВики је усамљени. Само су повезане на мој блог је овај мод од вб.орг:
    МедијаВики / СМФ Сингле Сигн-Он - вБуллетин.орг форум

Зато што сам користећи овај мод да се "мост" сесије корисника, ја и даље питам да ли глобално потпуно је у употреби и на тај начин још увек збуњени о томе који имплементација је тачна.

О МиСКЛ проблем - и даље су слепи. Мислио сам да би то могло бити префикс проблем, али га не користите за вБуллетин. Без додатних информација о овом питању нисмо у могућности да каже шта је то. Молимо Вас да контактирате са МиСКЛ подршку и питају зашто ваше поруке немају никакав број грешке, нити опис грешке. Такође - да ли сте проверили МиСКЛ логове? Можда ће бити више о томе.
    Нема грешке пријављен МиСКЛ, само сам верификован отварањем евиденцију грешака који је наведен у ми.цнф.

То је неважећи изјаву.

Code:
    Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
    Изаберите не успева. Да ли те табеле и поља изгледају исправно за вас? Где је тај избор бити позвани из?

Хвала вам за вашу помоћ

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •