Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 3 од 3

Тема: Корисници поставите језик не поштују

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Default Корисници поставите језик не поштују

Регистровао сам се као нови корисник и одабране шпански као мој постављањем језик, када сам тада пријављени на форум, то је на енглеском језику, а не шпански: (и бораве у Енглеској, тако да ми бровсер енглески, али у вбет подешавањима сам изабрао "поверење корисника" ), Проверио сам у УсерЦП измене детаља и језик изабран показује шпански?

Вас може посаветовати молим вас?

Поздрав,
    Симон

ЕДИТ: језик застава (шпански) не могу бити изабране тако да део свог част само да није преведе страницу на шпански!
    Последњи изменио Simon Lloyd; 05-10-10 U 21:06.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

здраво,
    Поверење корисника Опција је да Гоогле-откривања језика. Гоогле није питао о језику уопште, корисничка подешавања се користе. верујемо корисника да је порука коју је написао, је у свом језику, који је поставио. Је само да поруке писане овог корисника.
    Форум језика ће увек бити такав да сте одабрали. (На пример "енглески")

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

vBET će se preusmeriti na drugi određeni jezik kada postavite posebnu opciju u Остало део по имену Преусмери корисника језика. Ipak imajte na uсti na to da vBET preusmerava u skladu sa postavkama pregledača (pošalji zaglavlja) ne prema korisničkoj postavci. Ovo je dovoljno jer kada imate pravog korisnika koji govori španski onda će imati španska podešavanja u svom pretraživaču - tako da će vBET moći da ga preusmeri čak i kada bude gost. Takođe preusmeravanje prema informacijama pretraživača je mnogo brže – to možemo uraditi u prvoj udici. Da bismo mogli da preusmerimo u skladu sa korisničkom postavkom moramo da sačekamo dok se ne prijavi. I onda moћemo da preusmerimo posle vBulletin tika iz baze podataka njegove detalje. Dakle, stvarna strategija je brža, radi i za goste i za prave korisnike (ne testira naloge) dovoljno je Можете једноставно да га тестирати тако што ћете променити језик бровсер-подешавања, рестартовање претраживач (преусмеравање је само за први захтев у току заседања, тако да смо омогућавају кориснику да га промените касније), а понекад и брисање колачића (ако ће претраживач одржи седница после поново).

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •