Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 2 од 2

Тема: Гоогле Услови коришћења питање

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    1

Default Гоогле Услови коришћења питање

Поздрав,

Су веома смо заинтересовани да се неколико лиценци за сајтове.

Имам неколико питања на основу Гоогле АПИ Услови коришћења и овај производ користи Гоогле АПИ за превод.

Ево неколико ствари које сам нашао на страници условима

Гоогле АЈАКС АПИ Услови коришћења - страна, молим вас претрагу као ја не могу налепити линкове док сам 15 постова.

1. поднесе све захтеве који прелази 5000 знакова;

Питање: Да ли је то .. покривени? као што смо чланке као што су теме које ће бити више од 5000 по страни или пост

копирање, чување, архивирање, објављивање или да креирате базу података Гоогле Резултати, у целини или делимично, директно или индиректно, осим што можете да: (1) продавница Гоогле Резултати у привременом кеш за период који није дужи од петнаест (15) дана искључиво за потребе коришћења Гоогле Резултати да спроведе посебан кориснички тражену радњу, и / или

Питање: Ми се доста саобраћај око 6 милиона приказа страница месечно .. - Како производа за ту намену својој ситуацији. Знам кеш функција у производ, али да ли постоји максимално коришћење дневно.

Весели за одговоре

Живели
    Цхандра

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Поздрав,

У складу са вашим питањима:

1. Да то је покривена. вБЕТ је алгоритам који на одговарајући начин шаље податке у Гоогле. У случају да неки текст је веома дуг, онда ће бити исечене и послати у деловима. вБЕТ ни покушали да га смањи паметно - то значи да није на сваком месту, али (као и сећам реду) у потрази за тачку, ако не појављује онда у потрази за зарез, ако не појављује онда у потрази за простор и на крају само је обавезна Индекс место.

2. vBET ima automatsko sredstvo za čišćenje keša. Možete čak da konfigurišete strategiju čišćenja keša i keš vremena za život (podrazumevano 15 dana). Keš se popunjava samo kada stignu zahtevi, tako da ne pravimo pre-cache koji nije dozvoljen od strane Google TOS-a. Mi smo 100% OK za Google TOS

3. вБЕТ не ограничава било максимално коришћење дневно. Имајте на уму да у врло великог форуму додавање 52 нових језика на почетку могу бити превише за ваш сервер (зависи од сервера). Ипак вБЕТ је лако конфигурисати од Админ ЦП - тако да можете да укључите у почетку само су неки од превода и након тога додати нове једно по једно једно пар дана (као што ће испунити кеш). Такође вБЕТ је гост Кеш функција која вам омогућава да сачувате резултате генерисана за госте као статичне датотеке - то чини следећи одговор за госте много брже и без употребе ДБ упита. вБЕТ чак омогућава вам да дефинишете које странице су мање важни и конфигурисати различита времена да се живи за оне у Гост кеша. Дефаулт Гост Кеш време да живи је 1 сат за важне стране, и 15 дана за мање релевантне (као члан страна) - све лако конфигурисати.

Ако имате било каква будућа питања - молим вас само питајте

Живели
    Мицхаł

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •