Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 5 од 5

Тема: Хи веома заинтересована! Једно питање

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    13

Default Хи веома заинтересована! Једно питање

Здраво, ја говорим енглески и наш форум на енглеском језику тренутно. Моје питање је, ја не разумем неке ствари о ВБет,
    • 1.Со ако особа посети који говори, на пример немачки. Кад он иде на мој сајт ... Да ли је то аутоматски у немачки?
    • 2.До они морају да га прелазе на њихов језик?
    • 3.Ис ли нешто на њиховом језику који вам омогућава да знају да се пребаците?
    • 4.Ор не виде заставе и кликните на дугме?
    • 5. Последње питање, када иду да порука. Да ли постоје упутства са објашњењем како да то урадите тако да њихов језик преводи? Или је аутоматска?

Хвала. Толико сам веома заинтересован за ово. Спреман сам да сада купи. Ја само желим да будете сигурни да сви ће радити како ја мислим да хоће. Плус ја користим ПхотоПост Про турнир и мердевине, и неколико других на форуму. Видим ПхотоПост ПРО радова. Надам се да мој други плугин ће такође!

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    13

Здраво опет. Био сам у посети форуме са ВБет у њима. И свако има приметити да се не преводе. Ми заиста треба да се преведе за нас. Такође, региструју речи "Усернаме" и "лозинку" никада преводи на било који форум сам посетио да су ВБет инсталиран. Да ли ово најновија верзија реши те проблеме?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    13

Хелло ?********************

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи

Жао касно одговор. Ове недеље сам била на форуму и Камила је на одмору до краја овог месеца. Обично смо подршку викендом, шта можете да проверите сами проналажење нашу подршку поруке од других викенда. Дакле, опет ми је жао ово

Одговоре на ваша питања.
    1. Можете подесити вБЕТ опцију тако немачког говорног гости ће бити аутоматски преусмерен на немачком језику (основно за претраживач заглавља).
    2. Они могу, али не морају да - види први одговор.
    3. Ја не разумем питање ...
    4.. Сви корисници виде заставе и може да се пребаците на други језик било које време.
    5. Када корисници пишу на различитим језицима, онда вБЕТ може да препозна језик поруку (конфигурисати).

О другим додацима. Само неки плугин захтевају посебну интеграције. Највише плугин ради добро без икаквих додатних корака.

О не преводећи "Усернаме" и "Пассворд" - као видим да је преводи на нашем форуму. Само проверите јапански превод. Нико није написао нити о питањима из ове области. Такође, имајте на уму да вБЕТ не преведе у овом тренутку садржај дугмади. Ово је једини видљиви ствар која није преведен сада и разлога је да тастери имају њихов садржај унутар ХТМЛ атрибута, уместо унутар ХТМЛ тагове телу.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    13

Хвала ти за одговор. Сада ћу купити ******

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове