Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 5 του 5

Θέμα: Γεια πολύ ενδιαφέρον! Ένα ερώτημα

Νέο μέλος

Default Γεια πολύ ενδιαφέρον! Ένα ερώτημα

Γεια σου, μιλάω αγγλικά και το φόρουμ μας είναι στην αγγλική γλώσσα σήμερα. Η ερώτησή μου είναι, δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα για VBet,
    • 1.So εάν ένα πρόσωπο επισκέπτεται ο οποίος μιλά για παράδειγμα, Γερμανικά. Όταν πηγαίνει στο site μου ... είναι αυτόματα στα γερμανικά;
    • 2.Do πρέπει να το περάσουμε και στην γλώσσα τους;
    • 3.Is κάτι στη γλώσσα τους, που τους επιτρέπει να ξέρουν να μεταβείτε εκεί;
    • 4.Or βλέπουν σημαίες και κάντε κλικ;
    • 5. Τελευταία ερώτηση, όταν πηγαίνουν να κάνετε μια δημοσίευση. Είναι οι κατευθύνσεις εκεί που εξηγεί πώς να το κάνουμε έτσι μεταφράζει τη γλώσσα τους; Ή μήπως είναι αυτόματη;

Σας ευχαριστώ. Είμαι τόσο πολύ ενδιαφέρονται για αυτό. Είμαι έτοιμος να αγοράσει τώρα. Θέλω μόνο να βεβαιωθείτε ότι όλα θα λειτουργήσουν με τον τρόπο νομίζω ότι θα. Πλέον μπορώ να χρησιμοποιήσω Photopost Pro, τουρνουά και σκάλες, και μερικές άλλες στο φόρουμ. Βλέπω Photopost Pro έργα. Ελπίζω ότι άλλα plugins μου θα είναι πολύ!

Νέο μέλος

Γεια σας και πάλι. Έχω την επίσκεψη των φόρουμ με VBet σε αυτές. Και ο καθένας έχει μια ειδοποίηση ότι δεν μεταφράζεται. Έχουμε πραγματικά ανάγκη που να μεταφράσουν για μας. Επίσης, ποτέ μην «όνομα χρήστη» Εγγραφή »τις λέξεις» και «κωδικό πρόσβασης» μεταφράζεται σε οποιοδήποτε φόρουμ που επισκέφθηκα που είχε VBet εγκατασταθεί. Μήπως αυτή η τελευταία έκδοση διορθώσετε αυτά τα προβλήματα;

Νέο μέλος

Γεια σας ?********************

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Γεια

Συγγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης. Αυτή την εβδομάδα ήμουν συνδεδεμένος και Kamil είναι σε διακοπές μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός. Συνήθως υποστηρίζουμε τα Σαββατοκύριακα, τι μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας την εύρεση μηνύματα υποστήριξης από άλλα Σαββατοκύριακα. Έτσι μια ακόμη φορά συγγνώμη για αυτό

Απαντώντας σε ερωτήσεις σας.
    1. Μπορείτε να ρυθμίσετε vBET επιλογή τόσο γερμανική επισκέπτες ομιλία θα μεταφερθείτε αυτόματα στην γερμανική μετάφραση (βασικός στις κεφαλίδες των browser).
    2. Μπορούν, αλλά δεν χρειάζεται να - βλ. πρώτη απάντηση.
    3. Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση ...
    4. Όλοι οι χρήστες βλέπουν τις σημαίες και να μεταβείτε σε άλλη γλώσσα οποιαδήποτε στιγμή.
    5. Όταν οι χρήστες γράφουν σε διαφορετικές γλώσσες, τότε vBET μπορεί να αναγνωρίσει γλώσσα μήνυμα (ρυθμιζόμενο).

Σχετικά με άλλες πρόσθετες λειτουργίες. Μόνο μερικά plugins απαιτούν ειδική ένταξη. Τα περισσότερα plugins λειτουργούν καλά χωρίς πρόσθετα μέτρα.

Σχετικά δεν μεταφράζει «όνομα χρήστη» και «κωδικό πρόσβασης» - όπως το βλέπω μεταφράζεται στο forum μας. Ακριβώς ελέγξτε ιαπωνική μετάφραση. Κανείς δεν έγραψε το νήμα για θέματα σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι vBET δεν μεταφράζουν αυτή τη στιγμή το περιεχόμενο των κουμπιών. Αυτό είναι το μόνο ορατό πράγμα το οποίο δεν έχει μεταφραστεί τώρα και τους λόγους είναι ότι τα κουμπιά έχουν μέσα τους το περιεχόμενο της html χαρακτηριστικό αντί του εσωτερικού του σώματος html tag.

Νέο μέλος

Σας ευχαριστώ για την απάντηση. Θα αγοράσω τώρα ******

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί