Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 9 од 9

Тема: вбет није добро? је у праву ...

Забрањен
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    20

Unhappy вбет није добро? је у праву ...

Здраво свима ...

Први сам стварно жао за креирање ову тему.

Ја сам помоћу вбет као бесплатну верзију од последњих 6 месеци.
    кад ажурирање вБуллетин од вб3.к до вб4.0.6 са вБСЕО 3.5.2 после овог вбет 2.4.3 не ради како треба.
    za podršku napravio sam nit na vbet sajtu kao ime "" reč " af " usred URL adresa" koja je URL adresa: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...-мид-урлс.хтмл
    горе нит сам направио на 26-08-2010 за решење и данас је 15-09-2010, али мој проблем још није решен и вбет тим подржава престао за мене после мало помоћи.

и ја користим ново правило или седите у вБСЕО се испод тхреад:
    вБуллетин 3.5 Релеасе Цандидате 1 је овде! - Енглисх СЕО форум

у овој теми сам користио / форум (или неком другом фолдеру име) вб4 инсталирати правило и седе па је после овог седи вбет не ради исправно са вБСЕО 3.5.2 са новим правилима и седи.

двапут пут сам уклонио вбет из мог форума а онда сам поново инсталирате са свежим седе, али не ради.
    Пратио сам цео инструкција које се пружају од стране вбет али и даље не ради а ја сам цео пост инструкција које сам пратио како се испод тхреад:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост4774

али и даље не ради и још увек не одговор од вбет тима.
    ја Изгубио сам много чланова и претраживаче саобраћаја.

мој форум линк:
    хттп://ввв.невсофтворлд.цом/форум/
    преведена линк:
    хттп://ввв.невсофтворлд.цом/форум/аф/

тако да зашто да направим ову тему за све који користи нова вБСЕО правила и седи као и за решење.

Ја сам Стварно ми је жао за мој слаб енглески језик.

хвала
    Последњи изменио newsoftw; 15-09-10 U 19:18.

Верујем да је ово форум само за плаћене верзије, ја сам користећи само вбет (плаћену верзију наравно) од неколико дана иде и довољно добар резултат, без сумње концепт производа и подршку, све је супер

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи. Молимо Вас да користите прави форум за право поруке - нити се преселио у део о бесплатној верзији.

Имајте у виду да ми нисмо престали подржава вас. Желим да вам се извини - не знам како смо изгубили свој последња 2 поруке. Борио сам се тај проблем је решен и СМФ није ми покаже нове поруке (без жутој позадини), па сам случајно га само пропустити. Два пута ... И Камил је на одмору сада. Зато вас молим да моје извињење. Ја ћу прочитати целу причу поново и дати вам одговор данас.

Ми водимо рачуна о свим нашим корисницима - за плаћено и бесплатно верзија. Наравно плаћену верзију има приоритет, али слободан је превише подржан
    Последњи изменио vBET; 16-09-10 U 14:30.

Забрањен
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    20

хвала за одговор господине.

Да, и своје право ја сам ову тему порука у погрешном делу због ако сам пост ову тему у бесплатну верзију делу, тако вбет тим још не изгледа Цоз бесплатна верзија није први приоритет за проверу по подршку и тако због напишем поруку овом нит у осветљену област за проверу по подршку Цоз вбет тим ми није подржан од прошле недеље или више од.

тако да сам заиста жао ове ако је ваш ум и да се извињавам за то.

поново Веома сам хвала на господина вбет за помоћ.

Хвала

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ја разумем. Не аппологисе - Био сам онај који изгубили свој претходну поруку, па сам вас аппологисе. Питање је у акцији управо сада, тако да се надам да ћемо решити ускоро

Забрањен
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    20

хвала на великој помоћи.

Нашао сам боље решење је да сам склонио вбет из мог форума и сада оптерећења сервера и базе података грешака оба су решени Цоз када је било које тело отврен онда преведена линк мог форума па је потребно много времена неће бити отворен и када је линк тако да не показују стилове преведена страна.

тако да сада само мене до како зауставити Гоогле преусмеравање преведено везе значи када сам склонио вбет Гоогле и даље тражи преведена су повезане моје форуму.

и ја сам веома захвалан ко ми помогне у овом питању.

хвала

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Само користите редитецт у хтаццесс. Са свих страна са језичког кода на страницу без ње.

Као ја разумем да не мора више радити на 2. питање стилова.

Забрањен
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    20

хвала за одговор господине.

Не ја ундерсттанд "Само користите редитецт у хтаццесс. са свих страна са језичког кода на страну без њега"

и стилова проблем због Уклонио сам вбет и после уклањања вбет вБСЕО Ситемап радног почети.

хвала

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Не разумем казну око мапа.

Правило које ће преусмерити све преведене странице нису преведени један:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2 [L,QSA]
    Молим вас усвојити га на свој посебан случај и тестирати га.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •