СДА

Виев Фулл Версион: Решити Упозорења у гостињској кеш

meto
12-08-10, 22:29
Имам упозорења на мој гост кеш "

Упозорење: филемтиме () [фунцтион.филемтиме]: Стат није успео за [пут] / вбет_гуестцацхе/пл/_сховтхреад_пхп_т_295527.хтмл у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_гуестцацхе.пхп он лине 53
Да бисте решили га сам променио линију 53:

иф ((тиме () - филемтиме ($ вбет_реадГуестЦацхеФилеНаме) <= $ тимеАлловед) & & вбет_верифи_ип_бан ()) {
на:

@ $ Филетиме = филемтиме ($ вбет_реадГуестЦацхеФилеНаме);
иф ((тиме () - $ Филетиме <= $ тимеАлловед) & & вбет_верифи_ип_бан ()) {
Надам се да помаже.

ПС.
Решетка ствар која Гост Кеш је. Сада нема потребе куповине ББ Оптимизујте Про: ПИ мислим да ћу добити још један вБЕТ за мој други форум. Цхеерс.

kamilkurczak
13-08-10, 10:54
хмм. Ова опција је тестиран и све је било у реду. Ја ћу да проверим поново па ћу покушати кода.

Желео бих да то репродукују ово питање - може ли овде описати шта треба да радим да се то питање на мом тесту форуму? Можете ли објаснити?

Хвала

meto
13-08-10, 11:46
Покушајте ПХП 5.3.3 са "еррор_репортинг = Е_ЕРРОР | Е_ВАРНИНГ", то би био мој погодити. Ја такође користити ЛитеСпеед али мислим да је то ирелевантно.

kamilkurczak
23-08-10, 14:51
Проверио сам кода и сам је упоредио са вБЕТ кода. Ваш код ради: кеш су написане и реадед. вБЕТ код ради добро наравно.
И цант даље репродукује том питању на нашем тесту форуму. Ако можете - можете га описати боље.
Може бити ово је специфичан за ваш форум.

meto
25-08-10, 12:32
Упозорење: филемтиме () [фунцтион.филемтиме]: Стат није успео за [пут] / вбет_гуестцацхе/пл/_сховтхреад_пхп_т_295527.хтмл у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_гуестцацхе.пхп он лине 53
То је упозорење тако да мора бити у вези са еррор_реппортинг подешавања и не треба да буде ПХП верзија специфичне (или рецимо 5.к).

Ако желите више повратне информације контактирајте ме путем ГГ: 1701610.

kamilkurczak
25-08-10, 12:34
Хвала за то. :)

StarBuG
15-09-10, 10:57
Имају исти проблем

vBET
15-09-10, 15:43
Молим вас само користите ово решење у први пост:) То ће се исправити у следећем издању.

vBET
17-10-10, 10:07
Исправљени и да ће бити званично укључена у следећем издању:)

meto
17-10-10, 13:41
Када би то било? :>

vBET
17-10-10, 20:27
У овом тренутку немамо званични датум издавања. Ми смо у току процес регрутовања, па после тога ћемо моћи да испричају нашу продуктивност, плана функције за следеће издање и тако даље:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1