СДА

Виев Фулл Версион: вБЕТ 3.3.4 и 3.3.2 вБуллетин питање

vBET
24-06-10, 12:33
Хелло.

Имајте на уму да вБЕТ у верзији 3.3.4 има проблем са вБуллетин 3.3.2 - ту је преусмеравање петља - то ће изазвати веома висока оптерећења сервера и неких преведених страница ће бити срушио.

Потпуно је решен ако надоградите свој вБуллетин на 3.5.1

Такође - ако неко жели да надоградњу на вБЕТ 3.3.4 и даље користе вБуллетин 3.5.1 препоручујемо да то урадите прво на неки пример теста форуму и да нас тамо. Тестирали смо вБЕТ на последњем могућих варијанти - и они су подржани, и даље смо вилинг да се реши ово питање за вБуллетин 3.3.2 верзију. Па ако је неко заинтересован - молимо Вас да нас обавестите и ПМ детаље приступ форуму са таквим конфигурације. Као што сам званично написао ми подржавамо последњег издања и све наше тестирање форума су већ унапређен.

tavenger5
26-07-10, 18:29
било ажурирање о томе? из неког разлога не могу да вБуллетин 3.5 исправно радити на мом вБуллетин 3.8 инсталира.

vBET
26-07-10, 20:10
Не - нисмо чак ни истражити ово као очигледно вБСЕО питање које је исправљен у својим најновију верзију. Због тога нисмо тражимо решење - то је само већ решен.

Смо и званично подржава најновије издање, али можемо да погледамо зашто се то дешава са овом старом вБуллетин верзију ако добијемо приступ неким тестирање на пример са таквом конфигурацијом. Дакле, ако имате тестирање пример са онима верзију и АМ нас има приступ можемо проверити шта се дешава.

У сваком случају - то је саветује да се ажурира. Ако имате проблема са ажурирањем са најновијим вБуллетин верзију потребно је да одете својим запосленима за помоћ.

kasili
10-08-10, 21:20
Хи;

Инсталирао сам у бесконачној петљи, али не могу да користим јер помаже да се на било који начин?

kamilkurczak
11-08-10, 12:17
коју верзију вБуллетин користите?
Покушајте да ажурирате свој вБуллетин на новију верзију.

Ако је ово друго питање, опишите га овде

kasili
11-08-10, 19:45
Не могу да надоградњу на нове верзије вБуллетин верзија 3.3.3 јер ми је лиценца истекла.

Шта још могу да урадим?

vBET
12-08-10, 09:28
Можете да деградира своју вБЕТ верзија - са ранијим вБЕТ верзија ово питање не постоји. Још увек не препоручујемо ово решење, јер сваки вБЕТ издање је оптимизован и имају више функција.

Такође можете АМ нам приступ детаље администратора, ЦП, ФТП и вБуллетин, ЦП, ми ћемо га проверити. Имајте на уму да обично подржавамо трајати само за јавност, јер су се исправити грешке. Дакле, ми не гарантујемо да реши питање које је на вБуллетин страни (јер вБуллетин ажурирање решава проблем). Ако откријемо да је брзо - ми га реши. Ако не, онда можемо да проводе више времена са овим питањем као плаћени интеграцију услуга која кошта $ 30. ако се слажете.

kasili
12-08-10, 12:10
Дајте шта мислите $ 30?

Не могу инсталирати због вас да на сопственим грешкама.

И ти си ми подигао за недостатка новца.

Дајте свој прилог није пронађен врати ми мој новац ...

kamilkurczak
13-08-10, 10:34
Касили, као Мицхаł писао - можете нам послати ПМ са вашег админцп и ФТП податке, а ми ћемо покушати да бисте решили овај проблем, али ми не гарантујемо да реши питање које је на вБуллетин страни (јер вБуллетин ажурирање решава проблем).
ово питање је на вБуллетин стране.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1